Nissan Leaf batterilevetid, klar motorteknologi, elbiler og fargefellesskap: dagens bilnyheter

Sep 14, 2022 | Elbil og elbil ladere


Lucid gir et dypdykk i motorteknologien og hvorfor den hopper forbi det som tilbys av Tesla og Porsche. Nissan Leaf-batterier er i bruk lenger enn forventet. Og fargesamfunn er langt mer interessert i elbiler enn salgsdata antyder. Dette og mer, her kl Grønn bilrapporter.

Nissan Leaf EV-batterier varer lenge, og det kan potensielt presse ordninger for massegjenbruk og resirkulering av batterier enda lenger inn i fremtiden. Hvis dette er en av de tidlige EV-modellene, som først ankom for nesten 12 år siden, og også en av de mest berørte av nedbrytning, i det minste tidligere, kan det være et tegn på at store gjenvinningsselskaper som JB Straubels Redwood-materialer har mer tid til å gjøre seg klar.

Fargesamfunn blir mest skadet av luftforurensning fra kjøretøy, og likevel kjøper og leaser de for øyeblikket elbiler til uforholdsmessig lave priser. Ifølge en studie bygget rundt en ny nasjonal undersøkelse utført av Forbrukerrapporter, med EVNoire, GreenLatinos og Union of Concerned Scientists, er det ikke på grunn av manglende interesse for elbiler. Ladehindringer for flere familier og flere enheter, EV-utdanning og måten insentiver er strukturert på har alle en rolle, antydes det.

Motorene laget av Lucid for sin Air elektriske sedan er veldig, veldig krafttette og “umulig kompakt,” har selskapet sagt. Og i en ny tech talk snakket CEO/CTO Peter Rawlinson og Powertrain VP Emad Dlala gjennom hvordan den oppnådde det – med effektivitet og enkel produksjon. Å slå Tesla og Porsche i motorkrafttetthet er bare en av skryterettene.

__________________________________

Følg Green Car Reports på Facebook og Twitter

Se Kilden

EV Mythbusting: EV-er er ikke trygge

EV Mythbusting: EV-er er ikke trygge

EV Mythbusting: EV-er er ikke trygge En ærlig titt på sikkerhet for elektriske kjøretøy Neste generasjon kjøretøy ser ut til å bli elektrisk. Disse bilene er bedre for miljøet, men er de tryggere for sjåføren eller andre? Det er noen misoppfatninger om...