Nissan Leaf-laderinstallasjonsservice

Apr 24, 2023 | Diverse


Installasjonsservice for Nissan Leaf-lader

Hvis du har en Nissan Leaf, har du sannsynligvis hatt glede av fordelene ved å eie elektriske kjøretøy sammen med noen av stressfaktorene. Nesten alle elbileiere vi har jobbet med har oppført «rekkeviddeangst for elektriske kjøretøy» som et av de største problemene med å eie en elbil, enten det er en Nissan Leaf, en Tesla eller en annen elbil. Faktisk har vi snakket med mange Nissan Leaf-eiere som i lengste tid bare brukte en vanlig 3-trådet stikkontakt for å lade bilene sine ved “nivå 1”-lading, og det var rett og slett ikke å få jobben gjort, noe som økte deres angst. Selv om det er en investering å installere en offisiell nivå 2-ladeport i garasjen, er det en investering som de fleste Leaf-eiere er lettet over når det er gjort. Det er derfor Root Electric tilbyr Nissan Leaf Charger installasjonstjeneste i Nord-Virginia.

Hva du bør vite om å lade Nissan Leaf

Når du eier et elektrisk kjøretøy, må du tenke på hvor du kan lade opp, hvor lang tid det vil ta, og hvordan du kan tilrettelegge dagen slik at du ikke går tom for strøm midt i aktivitetene dine. Mens offentlige ladeporter blir mer og mer vanlige, er de ikke alltid lette å finne, de blir mer overfylte og de kan redusere batterilevetiden til elbilen din hvis du stoler for mye på dem. Det er grunnen til at det er fornuftig å starte installasjonstjenesten vår for Nissan Leaf Charger fra et bekvemmelighets- og kontrollsynspunkt.

I tillegg kan det ta alt fra 18 til 52 timer å lade Nissan Leaf hjemme på et “nivå 1” (vanlig 3-polet stikkontakt) (avhengig av år og batteritype). Det er veldig lang tid, og det er ikke egnet til å virkelig bytte til elektrisk for dine daglige aktiviteter.

Å installere en Nissan Leaf-lader på nivå 2 i garasjen kan imidlertid redusere ladetiden til mellom 4 og 10 timer, igjen avhengig av modell og batteritype. Dette betyr at du kan få full lading over natten, mens du sover og når forsyningsselskapet tar litt mindre betalt (faktisk kan de gi insentiver, avhengig av hvor du er i Nord-Virginia eller DC-området). Når du våkner om morgenen, er bilen klar til å gå, og du kan sannsynligvis ta deg av de fleste av dine daglige aktiviteter uten å måtte finne en offentlig lader et sted.

Flere artikler om elektrisk forbedring i hjemmet

faq-elektriske-kjøretøyer

Vanlige spørsmål om elektriske kjøretøy

elektro-inspeksjon-entreprenør

Elektrisk hjemmesikkerhetsinspeksjoner

Tilkoblinger for elektriske kjøretøy

Installasjonstjeneste for elbil ladestasjon

Kilde