Nonprofits som driver elbilindustrien

Nov 10, 2022 | Elbil og elbil ladere


Hjelp kommer fra myndigheter og ikke-statlige enheter

Elbilindustrien (EV) er i ferd med å få sin mest betydelige salgsøkning takket være internasjonal lovgivning og ideelle organisasjoner som øker støtteinnsatsen. Disse bilene er avgjørende for å definere en netto-null verden.

Tilgjengeligheten til elbiler er fortsatt ikke ideell på grunn av høye priser og begrenset tilgang til ladestasjoner. Heldigvis er statlige og ikke-statlige initiativer i gang for å jevne ut disse ufullkommenhetene.

Den nåværende tilstanden til elbiler – mer arbeid må gjøres

Chevrolet Blazer EV
Mer US EV-støtte kommer

Noen kan lure på nødvendigheten av ideell engasjement i elbilindustrien siden selskaper allerede lager disse bilene for kommersiell bruk. Over 6,8 millioner elbiler ble solgt på verdensbasis i 2021, og det tallet forventes å stige.

Den amerikanske inflasjonsreduksjonsloven vedtatt i august 2022 inneholder flere punkter angående elbiler, inkludert:

  • Skattefradrag: Frem til 2032 kan kjøpere motta en skattefradrag på $7 500 på en liste over godkjente amerikanskproduserte elbiler. Disse begrenser seg til 200 000 kjøretøy per produsent. Brukte biler, kommersielle elbiler og ladestasjonsutstyr er også offisielt kvalifisert for kreditten.
  • USPS endringer: United States Postal Service vil motta milliarder av dollar i finansiering for å elektrifisere sin flåte og legge til ladeinfrastruktur.
  • Treningsprogrammer: Disse prestasjonene kan ikke skje hvis flere arbeidere ikke er opplært i hvordan man lager elbiler, så bredere utdanning for miljøarbeid, inkludert produksjon av elbiler, vil bli på plass.

Det gjenstår fortsatt arbeid, for eksempel å forene negative virkninger av produksjon av elbilbatterier og skape mer markedsandel. Dette vil oppnås ved hjelp av ideelle organisasjoner, først og fremst når investorer ser utover profitt alene.

Her er tre ideelle organisasjoner som driver elbilindustrien.

1. Elektrisk for alle

Electric for All tilbyr verdifulle verktøy for kjøpere og eiere for å starte og fortsette sine lavutslippsreiser ved å gi den sårt tiltrengte utdanningen sjåfører trenger om elbiler. Enkle veiledninger og ladestasjonslokaliser gir all nødvendig informasjon på ett sted.

Dens mest bemerkelsesverdige kampanje, Myter Busting Myter, inneholder kryptider og skapninger som enhjørninger og marsboere for å hjelpe til med å fjerne feilinformasjon og undertrykke nøling med å bytte til elbiler. Oppdraget med å standardisere informasjon er avgjørende for utbredt bruk.

[Ed. note: This group is part of Veloz, a public-private partnership funded by utilities, car companies, EV infrastructure provideers and others that features a board that also includes representatives from government agencies as well as environmental organizations]

Veloz EV data
Ideelle organisasjoner fremmer informasjon og kunnskap om elbiler

2. Elbilråd

Electric Vehicle Council fokuserer på å opprette kooperativer, engasjere seg i forskning og gi utdanning for å gjøre installasjon av ladestasjoner og utplassering av elbiler enklere.

Den har forsket på å optimalisere ladestasjoner og oppdaget et alvorlig geografisk gap i distribusjon av elbiler – 15 stater utgjør 81,7 % av EV-registreringene landsdekkende. Ettersom salget øker betydelig med ny lovgivning, må landet ha minst 2,78 millioner ladestasjoner installert for å møte etterspørselen innen 2030.

[Ed. note: The Council is part of the Fuels Institute, an educational non-profit funded primarily by the petroleum industry and Walmart and features a board of directors that includes auto companies, oil company and retail representatives.]

3. Elektrifiseringskoalisjon

Elektrifiseringskoalisjon;  Oljerigg
EF ønsker å avslutte disse

Transport bruker 66 % av USAs 20 prosent av verdens råolje og petroleumsbruk, som er en atmosfærisk og folkehelsestrussel. Elektrifiseringskoalisjonen håper å opprettholde ideen om elektrisk mobilitet, og minne alle om hvordan infrastruktur for å støtte denne utbredte bevegelsen allerede er på plass.

Den fokuserer på politikkutvikling på føderalt, statlig og lokalt nivå. Electrification Coalition Business Council og Electric Freight Consortium gir samarbeidsmuligheter for større enheter for å samle ressurser og mobilisere mot kommunal flåtefremgang.

Dens mange EV-distribusjonsprogrammer gi opplæring og analysestøtte å skape like konkurransevilkår.

[Ed. note: This environmental nonprofit was founded by an auto company executive, an energy company executive and a transportation company executive with the goal of promoting the transition from fossil fuels to electric vehicles. It is primarily funded primarily from foundation grants.]

Skape en bedre fremtid med elbiler

Biler som er avhengige av fossilt drivstoff vil til slutt bli foreldet når vi beveger oss mot en grønnere fremtid. Atmosfærens sammensetning har blitt ugjenkallelig påvirket av diesel- og bensinutslipp, og vi kan ikke håpe å reparere alle skadene. Imidlertid kan vi endre menneskehetens syn på personlige og offentlige elbiler for å forhindre fremtidige miljømessige konsekvenser.Se Kilden