Ny CP Electronics RAPID ELS for å transformere nødlysstyring

Feb 25, 2023 | Diverse


Ny CP Electronics RAPID ELS for å transformere nødlysstyring

CP Electronics energi- og lysstyringsserie har utvidet seg med lanseringen av en ny nødlysserver, som gir anleggsledere og bygningseiere en rask, ekstern testløsning for sine anlegg.

RAPID ELS er en ny nødlysstyringsserver fra CP Electronics – et merke fra Legrand – som forenkler kontrollen av nødlys i både enkelt- og flerstedsbygg. Blant de mange fordelene kan brukere se live-statusen til sin del av bygningen, planlegge vanlige belysningsoppgaver, generere en resultatlogg og organisere personaloppgaver eksternt.

RAPID ELS er designet for de som leter etter effektivitet på tvers av flere team og steder over lange avstander, og er ideell for organisasjoner med fjernarbeid eller mobile team. Tilgjengelig via datamaskiner, nettbrett eller smarttelefoner fra ethvert sted, kan vurderinger gjøres – og materialer utarbeides – før du besøker nettsteder, noe som sparer tid og minimerer ytterligere besøk.

I tillegg til å sikre sikker påloggingslegitimasjon for samtidige flerbrukeroperasjoner, tillater RAPID ELS segregering av flere bedriftsbelegg som en del av en bygning, eller som en del av en etasje. Dette gir fullstendig og kontrollert eierskap til dataene og analysene, noe som betyr at anleggsteam kan avsløre spesifikke områder til hver leietaker for en mer skreddersydd tjeneste.

Med RAPID ELS kan rutinetester planlegges slik at de utføres automatisk, noe som sikrer at all obligatorisk testing er fullført og data er tilgjengelige når det er nødvendig. Soner kan enkelt settes opp slik at de ulike leieinndelingene til et bygg kan gjenspeiles i rapporteringen.

Med anleggsledere som ofte er ansvarlige for flere bygninger på forskjellige steder, er tidsbesparende løsninger for testing og vedlikehold etterspurt, som Wai Cheung, Senior Product Manager hos CP Electronics, forklarer:

“Vi har introdusert RAPID ELS med tanke på bekvemmelighet. Anleggsledere har umiddelbar tilgang til dataene deres og full tillit til at all nødbelysning er kompatibel og fungerer. Takket være nettlesertilgangen kan mobile enheter brukes når de utfører diagnostikk og reparasjoner, slik at brukere kan observere den fysiske oppførselen til hvert lys mens det jobbes med det og gjøre umiddelbare endringer.

“En løsning som RAPID ELS, som tilbyr sikker delt tilgang for leietakere, legger kontrollen i hendene på anleggsledere, som kan levere spesifikke data uten komplikasjoner.”

RAPID ELS implementerer standard kommunikasjonsmetoder for internettprotokoll som er kjent for de fleste IT-avdelinger og mye brukt i bransjen, og tilbyr sikker kommunikasjon over HTTPS ved bruk av TLS-kryptering.

For mer informasjon, klikk herKilde