Nye ansettelser fører til vekst for Seaward-merker i 2023

Mar 5, 2023 | Diverse


Nye ansettelser fører til vekst for Seaward-merker i 2023

Elektrisk test- og måleselskap Seaward har annonsert flere seniorutnevnelser ettersom det fortsetter å investere i ressurser og utvikle ekspanderende nasjonale og internasjonale virksomheter.

Alison Thompson har blitt utnevnt til HR Manager i en ny rolle som vil se henne bli en del av seniorlederteamet, bidra til den overordnede forretningsstrategien og støtte vekst. Hun tar med seg over 20 års erfaring til rollen og vil være ansvarlig for å lede på alle aspekter av selskapets personalstrategi, lede HR-avdelingen og alle relaterte operasjonelle aktiviteter. Dette vil spesifikt inkludere rekruttering og utvelgelse, opplæring og utvikling, talentledelse, coaching og veiledning, medarbeiderengasjement og endringsledelse.

Andrew Simpson tiltrer som forretningsutviklingssjef for Calibrationhouse, som tilbyr spesialiserte UKAS-akkrediterte kalibreringstjenester for elektronisk, optisk og dimensjonalt testutstyr. Ved å bringe et vell av salgsledelseserfaring både i Storbritannia og internasjonalt til rollen, vil han være ansvarlig for å utvikle en vekststrategi for service og utvide tilbakevending til basekalibrering og reparasjonsoperasjoner i tillegg til å gi støtte til eksportkunder på strategiske steder rundt om i verden.

I USA har Gregory Jung blitt utnevnt til National Business Development Manager – Rigel Medical i et trekk som ser en fortsatt utvidelse av merkevarens virksomhet over hele Nord-Amerika. Med en sterk bakgrunn innen helseledelse, vil han jobbe sammen med det senior amerikanske lederteamet for å utvikle nye markeder og kommersielle muligheter på baksiden av sektorledende produkter, nylanseringer og teknisk innovasjon.

Andre steder har Seaward UK forfremmet Gregg Brown til stillingen som kommersiell direktør og John Madden går opp for å bli driftsdirektør ettersom det Peterlee-baserte selskapet fortsetter å opprettholde en robust ytelse etter pandemien og ser sterk etterspørsel etter produktene sine på tvers av alle sine markeder.

  • Gregg Brown
  • John Madden

Med et kontor også i Tampa, Florida, sysselsetter Seaward for tiden rundt 170 personer og er en sektorledende produsent av elektroniske test- og måleinstrumenter som brukes i et bredt utvalg av elektriske, medisinske, industrielle og energisektorapplikasjoner.

Ved å ønske Alison, Andrew, Gregory velkommen til Seaward og gratulere Gregg og John med kampanjene deres, sa administrerende direktør Chris Callan at alle vil bidra betydelig til å øke markedsandelen og støtte nye produktutviklinger til tross for de utfordrende tidene.

Han la til: «Vår investering i talentfulle mennesker er bærebjelken for å levere toppkvalitetsprodukter og tjenester til kunder over hele verden. Vi ser frem til både å fortsette å vokse karrieren i Seaward og bidra betydelig til vår fremtidige suksess.

«Vi investerer ytterligere i vår vekststrategi – å utvikle vår kompetanse og kapasitet er en sentral del av denne strategien. Vi tilbyr spennende prosjekter og teknologier, og det har vært fantastisk å ønske nye medlemmer av teamet velkommen for å styrke vår evne til å introdusere nye produkter i våre globale markeder.»

Seaward er en del av Metrawatts GMC Instrumentation Group, et samarbeid mellom separate spesialiserte testutstyrsprodusenter basert i Tyskland, Sveits og USA.

Finn ut mer om Seaward UK herKilde

Solenergi |  Ekspert elektrisk blogg

Solenergi | Ekspert elektrisk blogg

24. mars 2023 Solcellepaneler er ikke bare for store eiendommer nå. Enten du er ute etter å gå utenfor nettet, ønsker å gi eiendommen din backup elektriske muligheter, eller bare ønsker å betale mindre (og muligens tjene penger) for strømregningene dine,...