Nye brytere fra Retrotouch tilbyr en smartere måte å kontrollere belysningen på

Sep 4, 2022 | Diverse


Nye brytere fra Retrotouch tilbyr en smartere måte å kontrollere belysningen på

Belysningsinnovatorer Retrotouch introduserer et imponerende utvalg av brytere for å gjøre prikken over i’en til ethvert hjem enda smartere.

Med attraktive glassfinisher, bakgrunnsbelyste LED-indikatorer og skrueløse fronter, kommer de sofistikerte bryterne i et utvalg av: Touch-lysbrytere, Smart Wi-Fi-brytere, Smarte Wi-Fi-lukkerbrytere og berørings- og WiFi-dimmerbrytere.

Wi-Fi-modellene har app- og stemmekontrolltjenester, slik at du kan koble til Amazon Alexa for å administrere belysningen din, og WiFi-lukkerbryterne kan også kontrollere gardinene og persienner.

Alle de nye bryterne kommer i 4 fargealternativer – svart, hvit, grå og messing – og de fleste av dem er tilgjengelige i 1-3 gjengalternativer, som styrer 1-3 lys.

“Vi er glade for å lansere våre mest avanserte lysbrytere til nå, designet for å gi brukervennlighet og sofistikert lysstyring,” sier Amit Ravat, administrerende direktør i Retrotouch. “Enten det er hjemmet eller kontoret ditt som trenger å oppdateres, er disse modellene det ideelle valget siden de er enkle å passe, enkle å bruke og har en ultramoderne designerfinish som vil utfylle og forbedre ethvert interiøroppsett.”

Crystal Touch lysbrytere – ettermontering, ingen nøytral nødvendig

Denne Crystal Touch-bryteren erstatter den tradisjonelle lysbryteren med en glatt, ultratynn (4 mm) front av herdet glass og en fantastisk LED-indikator for å oppdatere hjemmet eller kontoret. De skruløse dekslene er enkle å installere og passer til en 35 mm bakboks med standard ledninger uten behov for nøytral. Den bakgrunnsbelyste LED-en gjør at du enkelt kan finne bryterne om natten.

Denne touch-control modellen er tilgjengelig i 4 farger og kan kobles til 1-3 lys.

Tilgjengelig fra elektriske grossister og www.socketstore.co.uk eller besøk www.retrotouch.co.uk for lokale forhandlere.

Crystal+ Smart Wi-Fi-brytere – Ettermontering, ingen nøytral nødvendig

Disse smarte Wi-Fi-bryterne fungerer med et utvalg av Touch, App- eller Voice-Control med Amazon Alexa. De erstatter den tradisjonelle lysbryteren med en glatt, ultratynn front av herdet glass, ledende dimmeteknologi og en fantastisk LED-indikator for å oppdatere hjemmet eller kontoret ditt.

De skruløse frontene er enkle å installere og passer til en 35 mm bakboks med standard ledninger uten behov for nøytral. De bakgrunnsbelyste LED-indikatorene lyser mykt blått når de er av og knallblått når de er på, for å finne bryterne i mørket.

Tilgjengelig i 4 farger og kan kobles til 1-3 lys.

Tilgjengelig fra https://www.tech4.co.uk/ eller besøk www.retrotouch.co.uk for lokale forhandlere.

Crystal+ Smart Wi-Fi lukkerbrytere – Berørings- og appkontroll, fungerer med gardiner og persienner

Disse smarte Wi-Fi lukkerbryterne tilbyr appkontroll av belysning, persienner, skodder og gardiner. De tilbyr også Touch-betjening, med bare den minste berøring som trengs for å slå av og på.

Med en sofistikert glassfinish, bakgrunnsbelyste LED-indikatorer og avansert kontroll ved hjelp av automatisering og tidsplaner, tilbyr disse modellene en enkel måte å fullstendig oppdatere ethvert hjem eller kontor. Disse skrueløse frontmodellene er enkle å installere og passer til en 35 mm bakboks.

Tilgjengelig som 1-gjengs bryter med 4 fargevalg.

Tilgjengelig fra https://www.tech4.co.uk/ eller besøk www.retrotouch.co.uk for lokale forhandlere.

Crystal Touch / Crystal Wi-Fi-dimmerbrytere – valg av Touch- eller Wi-Fi-stemmekontrollmodeller, avansert dimmeteknologi

Disse Crystal Touch / Wi-Fi-dimmerbryterne fungerer med LED-pærer* og erstatter den tradisjonelle dimmerbryteren med en fantastisk ultratynn bryter av herdet glass med bakgrunnsbelyste LED-indikatorer.

Indikatorene lyser mykt blått når de er av og knallblått når de er på, og er enkle å finne i mørket. Touch-modellene har et fjærberøringspanel med bare den minste berøring som trengs for å slå av og på.

Wi-Fi-dimmeren kan styres via App eller Voice, med Amazon Alexa. Begge versjonene har den nyeste dimmeteknologien for å levere dine ideelle lysnivåer. En minneinnstilling vil slå på den sist brukte innstillingen slik at du alltid kan gå tilbake til favoritten din. Disse skrueløse frontmodellene er enkle å installere og passer til en 35 mm bakboks.

Touch Dimmere kommer i 4 farger og med 1- eller 2-gjengs alternativer. Tilgjengelig fra XX. Wi-Fi-dimmerne kommer som 1-gjengs modeller med 4 fargealternativer.

Tilgjengelig fra www.ashdownhomestore.co.uk eller besøk www.retrotouch.co.uk for lokale forhandlere.

*ikke egnet for bruk med fluorescerende belastninger og visse ikke-dimmende LED-pærer

Finn ut mer herKilde