Nye lettbetjente rekkeklemmer lagt til Hylecs Debox SL® in-line koblingsboks

Mar 28, 2023 | Diverse


Nye lettbetjente rekkeklemmer lagt til Hylecs Debox SL® in-line koblingsboks

Aller første 100 % verktøyfri elektrisk koblingsboks nå mer tidsbesparende, praktisk og ergonomisk; passer til LED-belysning, ring hovedbelysning og strøm.

Hylec-APL, spesialprodusenten og leverandøren av elektriske og elektroniske komponenter, kunngjør at de har lansert en fornyet modell av sin populære Debox SL-koblingsboks med redesignede rekkeklemmer. Debox SL var den første helt verktøyløse in-line elektriske koblingsboksen noensinne som har solgt millioner av enheter siden den opprinnelige lanseringen for syv år siden.

De nye Debox SL-modellene har grønne to-spaks aktuatorer på den 4-polede 16 Amp rekkeklemmen som er merket N (nøytral) E (jord) 1 og 2. Aktuatorene er lettere å se mot det hvite interiøret i Debox SL, forenkler plassering av ledninger, og de er også lettere å aktivere, og krever bare et raskt trykk med fingertuppene for å åpne og lukke for å sikre ledningene raskt. Rekkeklemmene er UL/VDE-kompatible som i tidligere modeller og kan romme to, tre eller fire ledere i rund eller flat profilkabel mellom 0,5 mm og 2,5 mm diameter. Kobling for LED-belysning, ringhovedprosjekter eller strømapplikasjoner er raskt og praktisk: ledninger skyves ganske enkelt inn i rekkeklemmen, de grønne spakene aktiveres og kablene klemmes fast med push-fit kabelklemmene på hver side. Kabelklemmene samsvarer fullt ut med EN60670-22 trekktesten. Debox SL kan deretter låses lukket med den medfølgende låseklipsen og festes til utvendige strukturer om nødvendig med de pop-out monteringsørene i lokket. Det er også inkludert en ekstra låseklips som gjør at Debox SL kan lukkes igjen dersom den skulle åpnes på et senere tidspunkt.

Ergonomisk design og bekvemmelighet for elektrofagfolk er kjernen i designen til Debox-serien: alle komponenter leveres med Debox SL og det er ingen løse komponenter som kan mistes eller mistes.

Produsert i flammehemmende UL 94 V0 polypropylen og i samsvar med EN60598-1 (glødetrådtest 650°C), er Debox SL 100 % vedlikeholdsfri. De nye Debox SL-modellene er nå tilgjengelige gjennom alle kvalitetsgrossister.

For mer informasjon, klikk herKilde