Nyheter: AAA tilbyr mobillading

Dec 8, 2022 | Elbil og elbil ladere


Nyheter: AAA tilbyr mobillading

Veihjelp inkluderer nå elbillading

Medlemmer av American Automobile Associationmer kjent som AAA, kan nå få en nødlading av elbil i 14 byer.

Pilotprogrammet tilbyr mobillading gratis til AAA-medlemmer i San Francisco, Indianapolis, Philadelphia, Orlando, Nashville, Charlotte, Denver, Grand Rapids, Michigan, Avon, Peabody og West Springfield, Massachusetts, Providence, Rhode Island og Bend og Portland , Oregon. AAA bruker lokale leverandører til nødtjenesten, så forvent en større utrulling av programmet når flere mobilladeselskaper er påmeldt.

AAA mobil elbillader
Lading som kommer til deg

Etter hvert som forbrukerens aksept for elektriske kjøretøy øker, visste AAA å tilby denne tjenesten var viktig for medlemmene. I en fersk studie av AAAsa respondentene at økende drivstoffkostnader var hovedårsaken til deres interesse for å gå elektrisk, med Millennials som den største gruppen som er så tilbøyelige.

Dette er ikke første gang AAA har eksperimentert med mobillading. I 2010 – 2020 hadde AAA fem prototypebiler på veiene for et pilotprogram. Disse kjøretøyene tilbød ikke reparasjoner eller tauing, men var i stand til å gi en rask lading for EV-eieren for å komme til nærmeste ladestasjon. Læringene fra det programmet var nøkkelen til opprettelsen av det nye programmet.

Office Plug-Ins

Medlemmer har en annen fordel ettersom utvalgte AAA-avdelingskontorer installerer ladestasjoner der de kan lade når de er ute og reiser. Siden dette ikke tilbys på alle kontorer i alle deler av landet, er det viktig å ringe på forhånd før du møter opp på et AAA-kontor som forventer å plugge inn.

Mangeårige medlemmer vet at en av AAA-fordelene deres er turplanleggingstjenesten, TripTik, som inntil nylig tilbød kjøreplanlegging for bensindrevne kjøretøy. Nå inkluderer de ruteplanlegging for ladestasjoner og muligheten til å lage kurerte bilturer som inkluderer plassering av ladestasjoner.

Triptik trenger mobillading også

Elektriske kjøretøy endrer måten folk kommer seg rundt på og hvordan bedrifter tilpasser seg disse endringene. Greg Brannon, AAAs direktør for bilteknikk sier “Elektriske kjøretøy er fremtiden for transport. Ettersom utviklingen av modeller og utvalg fortsetter å bli bedre, blir de et enda mer levedyktig alternativ for mange mennesker.” Ren flåterapport er helt enig.

Sørg for å melde deg på Ren flåterapport nyhetsbrev (øverst til høyre på siden) for å bli varslet om alle nye historier og anmeldelser av kjøretøy.

Historie av John Faulkner. Bilder med tillatelse fra arkivene AAA og Clean Fleet Report.Se Kilden

EV Mythbusting: EV-er er ikke trygge

EV Mythbusting: EV-er er ikke trygge

EV Mythbusting: EV-er er ikke trygge En ærlig titt på sikkerhet for elektriske kjøretøy Neste generasjon kjøretøy ser ut til å bli elektrisk. Disse bilene er bedre for miljøet, men er de tryggere for sjåføren eller andre? Det er noen misoppfatninger om...