Ohme EV-ladere klarer alle stormer på Fremtidens Hus

Feb 12, 2023 | Diverse


Ohme EV-ladere klarer alle stormer på Fremtidens Hus

Ohme er nå den offisielle EV-ladepartneren for Energy House 2.0-huset til det fremtidige prosjektet som ble avduket forrige måned ved University of Salford.

Energy House 2.0 er det eneste i sitt slag i verden, et unikt og innovativt forskningslaboratorium på 16 millioner pund, støttet av European Regional Development Fund. Laboratoriet, det største anlegget i sin type, har et miljøkammer som kan inneholde to eneboliger i gjenskapte og kontrollerte værforhold.

Montert på husene inne i kamrene, vil Ohme EV smartladere tåle temperaturer mellom -20 °C til +40 °C samt simulert regn, snø og solstråling. Betingelsene vil hjelpe Ohme og andre partnere i prosjektet som Bellway, Saint-Gobain og Barratt til å jobbe sammen og lage en plan for fremtidige hus for å gi fremtidens lavkarbonhus.

“Hos Ohme er vi veldig glade for å være en del av Energy House 2.0-prosjektet og denne utsikten inn i fremtiden til boligene våre,” sa Ohme CEO, David Watson. “Det bygde miljøet står for 25 prosent av Storbritannias karbonavtrykk, og sammen med Ohmes ladere vil dette prosjektet bidra til å akselerere fremdriften mot lavkarbon og netto null boligdesign.”

I tillegg til å bidra til å redusere karbonavtrykket til nye hjem med Energy House 2.0, tilbyr Ohme-ladere også sjåførene muligheten til å lade bilen når fornybar energiproduksjon på det nasjonale nettet er på sitt høyeste, noe som reduserer førerens CO2-påvirkning ytterligere.

Alle Ohmes ladere kan dra nytte av Ohmes smarte ladeteknologi for å koble til det nasjonale nettet i sanntid og automatisk justere ladingen for sjåfører for å dra nytte av alle tider med lavprislading med smarte lavpristariffer.

Ohme er den offisielle ladeleverandøren for både Volkswagen Group i Storbritannia og Motability Operations, den største flåteoperatøren i Storbritannia, og har blitt kåret til den beste leverandøren av elektrisk ladepunkt av Business Motoring. Videre har Ohme nettopp bestått de strenge industristandardsertifiseringene for ISO 9001 og ISO 27001 for overvåking av kvalitetsprosesser og informasjonssikkerhet.

Finn ut mer om Ohme her

For mer informasjon om Energihuset 2.0, klikk herKilde