Oppkjøpet av DoorBird av ASSA ABLOY Group fullført

Nov 1, 2022 | Diverse


Oppkjøpet av DoorBird av ASSA ABLOY Group fullført

ASSA ABLOY Group, verdensledende innen tilgangsløsninger, har kjøpt 100 % av aksjene i Bird Home Automation GmbH. Målet er å utvide og skalere virksomheten ytterligere i de kommende årene med tanke på endrede markedskrav.

Sascha Keller, administrerende direktør i Bird Home Automation, kommenterer: «Etter å ha grunnlagt DoorBird i 2014 og kontinuerlig utviklet det siden den gang, har vi hatt en utrolig reise og bygget en svært vellykket virksomhet. For å fortsette å vokse og skalere selskapet, konkluderte vi med at det var på tide å finne en ny eier for å ta selskapet videre og hjelpe det til å blomstre i årene som kommer. ASSA ABLOY fremsto som den beste kandidaten til å kjøpe DoorBird. De tilfører et vell av teknologi, ressurser og evner for å støtte den fortsatte suksessen til virksomheten vår.»

«Jeg ser frem til å ønske DoorBird og deres ansatte velkommen inn i ASSA ABLOY Group. DoorBird er et strategisk teknologisk tillegg til ASSA ABLOY Group og vil forsterke vårt tilbud med IP-dørintercom og gi komplementære vekstmuligheter,” sier Nico Delvaux, president og administrerende direktør i ASSA ABLOY.

ASSA ABLOY har størrelsen og omfanget til å investere ytterligere i den relevante markedssektoren og utvide DoorBird-merket ytterligere som en del av sitt smarthus og tilgangskontrolltilbud.

Bird Home Automation utvikler og produserer høykvalitets IP-baserte videoporttelefoner, tilgangskontrollenheter, innendørsstasjoner og tilbehør under varemerket “DoorBird”.

Selskapets hovedkontor og produksjonsanlegg er i Berlin, Tyskland, med salgskontor i San Francisco (CA) og Jacksonville (FL).

Å være en del av ASSA ABLOY-konsernet gir begge selskapene muligheten til å betjene sine kunder bedre og utvikle nye muligheter for fremtiden gjennom de komplementære kapasitetene til begge selskapene.

For mer informasjon om DoorBird, klikk her

Finn ut mer om ASSA ABLOY Group herKilde