Options Skills feirer 10 år i virksomheten

May 10, 2023 | Diverse


Options Skills feirer 10 år i virksomheten

Denne måneden feirer Options Skills, en av Storbritannias ledende leverandører av fagopplæring, som spesialiserer seg på kurs i gass, elektrisk og fornybar energi, sitt 10. år i virksomheten.

Siden lanseringen i 2013 har opplæringsleverandøren fortsatt å vokse og ekspandere, og sysselsetter nå over 50 personer og opererer på fire opplæringssentre i Storbritannia.

Om selskapets nylige milepæl sa direktør og medgründer Michael Fitzgerald: “Vi kan ikke helt tro at det er ti år siden vi åpnet dørene til Options Skills. Å si at mye har skjedd vil være en underdrivelse, og vi er stolte av det vi har oppnådd. Men selvfølgelig hadde ingenting av dette vært mulig uten våre utrolige ansatte, traineer og partnere.»

I løpet av det siste tiåret har Options Skills hatt stor suksess, og oppnådd følgende milepæler:

  • Siden åpningen av dørene har Options Skills jobbet med mange forskjellige mennesker, fra nye deltakere og karriereskiftere til eksisterende rørleggere, ingeniører og elektrikere, og trent mer enn 7500 håndverkere i Storbritannia.
  • I 2015 åpnet Options Skills sitt andre treningssenter på Wembley, noe som gir økt tilgang til studenter i London og områdene rundt.
  • I 2019 åpnet Options Skills sitt tredje og fjerde treningssenter i hjertet av Manchester og London Purley, slik at de kan levere trening over hele England.
  • I 2021 lanserte Options Skills sitt interne rekrutteringsteam og “jobbklubb” for å hjelpe traineer med å finne arbeid etter trening. Siden den gang har de jobbet med 210 britiske selskaper for å sette over 400 traineer i arbeid.
  • I 2022 bygde Options Skills tre nye treningsknutepunkter for fornybar energi. De lanserte en serie varmepumpe- og fornybar energikurs for å gi opplæring til kvalifiserte gassingeniører og rørleggere, slik at de kan fremtidssikre karrieren.
  • Senest, i januar 2023, mottok Options Skills statlig finansiering for å levere gratis varmepumpe- og fornybar energikurs til eksisterende rørleggere og gassingeniører etter hvert som landet beveger seg mot netto null.

Options Skills tar imot studenter fra hele Storbritannia og utenlands, og har bygget opp et fantastisk rykte takket være opplæringen av høy kvalitet og den kontinuerlige støtten den gir studentene sine. Fra å investere i karrieretjenester til å utvikle nye fasiliteter og kurs for å sikre fremtiden til tusenvis av håndverkere i Storbritannia, traineer har alltid vært i forkant av alt Options Skills gjør. Og vil fortsette å være det i mange år fremover.

For mer informasjon, klikk herKilde