OSPAs tankelederskapsmøte: 23. februar 2023 | NSI

Jan 20, 2023 | Diverse


OSPAs tankelederskapsmøte: 23. februar 2023 |  NSI

The Outstanding Security Performance Awards (OSPAs) er glade for å jobbe i samarbeid igjen med National Security Inspectorate (NSI) for å levere det femte UK OSPAs Thought Leadership Summit torsdag 23. februar 2023 på Royal Lancaster Hotel i London.

Thought Leadership Summit gir en unik plattform for sikkerhetsleverandører og bransjeinteressenter for å samles for å diskutere og diskutere aktuelle spørsmål som påvirker den britiske sikkerhetssektoren, i form av panelsesjoner og presentasjoner fra ledende bransjefigurer.

Richard Jenkins, administrerende direktør i NSI, kommenterte den vellykkede serien Thought Leadership Summits: “Vi er stolte over å igjen jobbe med OSPA-ene for å levere 2023 Thought Leadership Summit som gjør det mulig for sentrale aktører i bransjen å komme sammen og bidra til aktuelle diskusjoner. om emner som betyr mest for sektoren.

“Ingen andre begivenheter gir en slik plattform, og vi ser frem til å ønske de fremtidsrettede lederne velkommen for hvem dette er en etablert dato som ikke må gå glipp av i kalenderen, og de som vil være med for første gang 23. februar 2023 “.

Professor Martin Gill sa “Vi er glade for å takle noen av de presserende problemene i vår tid, inkludert: utfordringene med å kjøpe god sikkerhet; barrierene for å utvikle sikkerhetssektorens evner; vi har en spørsmål-og-svar-sesjon med en tidligere lovbryter involvert i terroraktiviteter; i tillegg til vår vanlige funksjon “hva sjefene sier”. Og dette er bare noen grunner til å være der. Dette er en begivenhet du ikke bør gå glipp av».

Finn ut mer her

For mer informasjon om NSI, klikk herKilde

Solenergi |  Ekspert elektrisk blogg

Solenergi | Ekspert elektrisk blogg

24. mars 2023 Solcellepaneler er ikke bare for store eiendommer nå. Enten du er ute etter å gå utenfor nettet, ønsker å gi eiendommen din backup elektriske muligheter, eller bare ønsker å betale mindre (og muligens tjene penger) for strømregningene dine,...