Ovia: et ledende lys i bransjen

Dec 28, 2022 | Diverse


Ovia: et ledende lys i bransjen

Når det går inn i sitt fjerde år med handel som et uavhengig belysningsselskap, er Ovia større, og fremtiden lysere enn noen gang. Det er gode nyheter for installatører som leter etter et bredt spekter av belysningsprodukter og løsninger for sine kunder.

Ovia ble lansert i slutten av 2019 med mål om å bringe til det profesjonelle elektroentreprenørmarkedet et omfattende utvalg av høykvalitets produkter til konkurransedyktige priser som er pålitelige og raske og enkle å installere. Spol frem til 2022/23 og utgave 4 av Ovia-katalogen har nettopp blitt lansert, og viser mer enn 900 individuelle produktlinjer.

Med sin omfattende samling av armaturer kan installatører ha tillit til at de i Ovia-serien vil finne en belysningsløsning som passer til alle mulige prosjekter de jobber med. Alle sektorer er dekket, inkludert innenlands, kommersiell, industri, forsyning, bekvemmeligheter, nødbelysning og flombelysning. Belysningstilbudet er ytterligere forbedret med et komplett utvalg av lysstyringsløsninger som vil optimere energibesparende legitimasjon.

Entreprenør engasjement

Engasjement med entreprenører har vært et sentralt element i å drive det nye produktutviklingsprogrammet. Regelmessig interaksjon med entreprenører via sosiale medier, fagblader og ansikt til ansikt på utstillinger og messer er hvordan Ovia får konstruktiv innsikt i hvordan entreprenører liker å jobbe, problemene de står overfor og hva de trenger for å hjelpe dem med å utføre arbeidet sitt i mest tidseffektive og kostnadseffektive måten.

Søkelys på premium-serien

Mer enn 900 individuelle produktlinjer utgjør nå det totale Ovia-tilbudet. Innenfor den samlede kolleksjonen finner du det førsteklasses utvalget av produkter som kommer under det velkjente Inceptor-merket, og Ovia har lagt til noen flotte nye produkter til denne kolleksjonen.

Inceptor Duo er en elegant lineær armatur som kan dimmes opp og ned. Den tilbyr installatører og deres kunder en komplett tilpasset dobbel belysningsløsning og er perfekt for å fremheve designfunksjoner, både høye og lave. Den er tilgjengelig i to lengder – 1200 mm og 1500 mm – og to wattstyrker – 42W og 56W. Det er tre fargealternativer for å dekke alle dekorkrav – svart, grått og hvitt.

Armaturen har en dobbel CTA-bryter – AV, kjølig hvit, varmhvitt og dagslys – og lysene opp og ned kan styres separat. Enheten er dimbar med tilgjengelige nødversjoner.

Inceptor Hi-Lite er en ny serie med IP65, CTA-svitsjbare LED-highbays. De er alle CTA-brytbare i 4000K, 5000K og 6500K temperaturalternativer. De kommer i sort som standard, og det er et utvalg av wattstyrker – 100W, 150W eller 200W. De er tilgjengelige i standardversjon eller med integrert mikrobølgesensor.

Enestående funksjoner til Inceptor Hi-Lite highbays er deres kompatibilitet med 5W tre-timers vedlikeholdte IP65 nødpakker og det faktum at de leveres forhåndskablet med 3 m flex.

Inceptor U-Lite vil bli med den eksisterende U-Lite-armaturen og er designet for å gi enda flere fordeler for installatøren. Inceptor U-Lite er en slank, ikke-korrosiv LED-armatur, designet for å gi beskyttelse mot elementene. Med en integrert diffuser og utstyrsbrett forankret til basen, sikrer Inceptor U-Lite en problemfri installasjon.

Funksjoner som er nye for denne Inceptor-modellen inkluderer byttebar CCT (4000K, 5000K og 6500K) og forbedret montering. Girbrettet og diffusorenheten kan kobles fra og fjernes for lettere/enkel installasjon av basen, mens flere posisjoner for rekkeklemmen gir større fleksibilitet for ettermontering. Armaturen tilbyr nødselvtest som standard.

Inceptor U-Lite kommer i tre forskjellige lengder – 1200 mm, 1500 mm og 1800 mm – og hver lengde er tilgjengelig i en enkelt lampe og en dobbel lampe tilsvarende effekt. Den er egnet for vegg-, tak- eller opphengsmontering med justerbare festesentre. Forhåndsmonterte anti-sabotasjeklips lar installatøren skru fast holdeklemmene slik at andre ikke kan åpne armaturen uten bruk av verktøy.

Gå med (klikk)-flyten

Installatører er allerede kjent med Click Flow-kontaktutvalget og de mange fordelene det gir når de vurderer lysdesignprosjekter. Click Flow er nå brakt inn under Ovia-paraplyen for å fullføre tilbudet til installatører, entreprenører og lysdesignere.

Serien er konstruert for å gjøre kablingen av komplekse lyskretser enklere og sikrere ved å bruke en kombinasjon av distribusjonshuber, styringsbokser og den enorme kombinasjonen av kontakter som utgjør Flow-serien.

Ovia tilbyr allerede en omfattende lysdesigntjeneste som gir kompetanse i å velge riktige produkter og løsninger for å lage et opplegg som oppfyller alle krav og mål for det aktuelle prosjektet, og som er i samsvar med alle relevante forskrifter og standarder.

Tillegget av Click Flow som en del av den overordnede designprosessen vil være et verdifullt hjelpemiddel for å hjelpe med produktvalg og posisjonering.

Bla gjennom hele Ovia-utvalget av belysningsprodukter og løsninger herKilde