Paul Kilburn utnevnt til ny administrerende direktør Storbritannia og Irland i Zumtobel Group

Nov 22, 2022 | Diverse


Paul Kilburn utnevnt til ny administrerende direktør Storbritannia og Irland i Zumtobel Group

Zumtobel Group, en ledende leverandør av innovative belysningsløsninger, har annonsert utnevnelsen av Paul Kilburn som deres nye administrerende direktør, Storbritannia og Irland.

Paul vil rapportere til Marc-André Rusch, visepresident region Vest- og Sør-Europa. Marc-André Rusch kommenterer, “Paul vil drive den britiske kommersielle virksomheten til å nå sine mål og støtte teamene til å levere en enestående opplevelse til våre interne og eksterne kunder. Vi ser frem til et vellykket samarbeid og ønsker Paul en god start i Zumtobel Group.»

Med over tretti års erfaring i den elektriske byggeproduktindustrien, slutter Paul seg til Zumtobel Group fra Volution Group Plc, et FTSE250-selskap og produsent av ventilasjonsprodukter. I løpet av sine atten år i konsernet hadde Paul flere ledende stillinger, inkludert syv år som administrerende direktør.

Paul kommenterer, Jeg er henrykt over å bli med i Zumtobel-gruppen i et øyeblikk hvor Storbritannia og Irland er klar for videre vekst. Zumtobel Group-merkene, Thorn og Zumtobel, er kjente i bransjen. Det vil være en ære å jobbe med sine talentfulle team når vi er klare til å gjøre en enda større innvirkning.»

Borte fra jobben har Paul en interesse for reiser, musikk og en lidenskap for sport – spesielt løping og fotball – som han fortsatt liker å spille og er en stor Birmingham City-supporter.

For mer informasjon om Zumtobel Group, klikk herKilde