Porsche plug-in hybrid anmeldelse, Mercedes elektriske varebiler, Stellantis batterianlegg: Dagens bilnyheter

May 16, 2023 | Elbil og elbil ladere


Porsche Cayenne E-Hybrid leverer mer elektrisk rekkevidde, men vil den levere mer mpg? Mercedes avslører planer for en elektrisk bobil. Og en av Stellantis’ største EV-batterianlegg er på vent. Dette og mer, her på Green Car Reports.

I en anmeldelse av 2024 Porsche Cayenne E-Hybrid, så vi på hvordan denne modellen i hovedsak bidrar til å bygge bro mellom rollen til V-8-motorer i denne SUV-familiens utvalg og den helelektriske Cayenne som er forventet i 2026. Vil den tjene opp nok av en elektrisk pendling til å gjøre avgjørelsen verdt?

Mercedes-Benz planlegger en elektrisk luksusvarebil til USA pluss en rekke varebilbaserte elbiler, inkludert en bobil, leveringsbiler og til og med spesialbygde kjøretøy som ambulanser. Det hele er en del av Mercedes’ Van.EA-plattform for elektriske varebiler som er skissert i dag for første gang.

Og det store batterianlegget som bygges av joint venture-selskapet Stellantis og LG i Ontario, Canada – og flankert av et nærliggende senter for batteriekspertise – har blitt satt på vent, ifølge Stellantis, fordi den kanadiske regjeringen ikke har levert insentivene det ble opprinnelig enige om. Vil dette påvirke tidslinjen for kommende Stellantis EV-er som Ram 1500 REV elektrisk lastebil?

__________________________________

Følg Green Car Reports på Facebook og Twitter

Green Car Reports nyhetsbrev

Registrer deg for å få de siste nyhetene om miljøbil og miljø, levert til innboksen din daglig!

Jeg godtar å motta e-poster fra Green Car Reports. Jeg forstår at jeg kan avslutte abonnementet når som helst. Personvernerklæring.

Se Kilden