Prisvinnende boligbygger legger til myenergi zappi-ladere til hovedkvarteret

Jan 31, 2023 | Diverse


Prisvinnende boligbygger legger til myenergi zappi-ladere til hovedkvarteret

En av Storbritannias grønneste husbyggere, Greencore Construction, har lagt til 10 myenergi zappi solar-kompatible elektriske kjøretøy (EV)-ladere til sitt hovedkvarter i Bicester, Oxfordshire.

Etter å ha installert myenergi zappi-ladere på Springfield Meadows-utbyggingen i Southmoor, Oxfordshire for en elbilklubb, har den prisbelønte designeren og byggeren av Climate Positive-hjem nå zappi-ladere i mer enn 60 % av parkeringsplassene ved hovedkvarteret med 10 ladere totalt, inkludert en i en tilgjengelig parkeringsplass, og ser etter å installere et stort solcellepanel for å gi strøm til både bygningen og laderne.

Greencore Construction er kjent for å bygge boliger som er bygget etter passivhus termiske ytelsesstandarder. Boligene er netto null energi og netto null karbon i bruk, og det nedfelte karbon- eller karbonavtrykket er under null. Mens ifølge RIBA, en normal 100m2 hjem har typisk et karbonavtrykk på 120 tonn karbon, et typisk Greencore Construction-hus av samme størrelse vil ha et karbonavtrykk på minus 27 tonn.

Ian Pritchett, medgründer og vekst- og innovasjonsdirektør i Greencore Construction, sa: “Vi går langt utover standardene som er satt i britiske boligbyggforskrifter og tar sikte på å levere boliger som er utrolig effektive, designet og bygget med den laveste effekten, for å forbruke lavest mulig energimengde. I myenergi ser vi en partner som også går utover, og utvikler elbilladere og annen energiteknologi for smarthus som overgår kundenes forventninger, noe som gjør det til det opplagte valget å bringe elbillading til hovedkvarteret vårt.»

Jordan Brompton, medgründer og Chief Marketing Officer i myenergi, sa: “Akkurat som Greencore Construction tror på å levere hjem som er komfortable, naturlige og effektive, uten å gå på kompromiss med kvaliteten, er vi banebrytende i en enkel overgang til fornybar energi. Vår øko-smarte hjemmeteknologi hjelper kundene til å bedre forstå energien deres, overvåke og maksimere den for å oppnå størst mulig selvforbruk fra fornybar kraft, noe som gjør dem mer energiuavhengige og hjelper dem til slutt å redusere regningene og karbonfotavtrykket.»

Finn ut mer herKilde