Prisvinnende Smart Home Toolkit for profesjonelle installatører nå tilgjengelig fra Z-Wave Alliance

Sep 10, 2022 | Smarthus


Z-Wave Certified Installer Toolkit evaluerer helsen og stabiliteten til et Z-Wave-nettverk, og er den eneste globalt tilgjengelige Z-Wave-støtteenheten for installatører av smarthus

Amsterdam, Nederland –– 6.–9. februar 2018 – ISE 2018 – Stand 9-F170 ––Z-Wave Alliance, en global medlemsorganisasjon dedikert til å fremme den populære Z-Wave trådløse smarthus-protokollen, sender nå den prisbelønte Z-Wave Certified Installer Toolkit (CIT) og demoerer den til installatører på ISE 2018. CIT er en kompakt enhet, sammenkoblet med unik programvare designet for å gjøre installasjon og testing av et Z-Wave smart hjemmenettverk enda enklere for profesjonelle installatører.

Z-Wave-nettverk er generelt enkle å installere, men Z-Wave-alliansen har laget et verktøy som hjelper integratorer og smarthus-fagfolk med å sikre kvaliteten og påliteligheten til arbeidet deres. Z-Wave Certified Installer Toolkit er en vedlikeholds- og diagnostikkenhet som gir informasjon, både tekstlig og grafisk, om helsen og stabiliteten til ethvert Z-Wave-nettverk. Verktøyet måler trådløse Z-Wave RF-signaler, og gir hjelp med konfigurasjons- eller kompatibilitetsproblemer når de oppstår under oppsett eller oppgradering.

“Vi har hørt ekstraordinære tilbakemeldinger om CIT siden vi begynte å sende, og vant flere priser på CEDIA for vårt veldesignede grensesnitt, merkevareagnostiske tilnærming og verdiøkning for integratorsamfunnet,” kommenterte Mitchell Klein, administrerende direktør for Z- Wave Alliance. “Vi er den eneste støtte- og installasjonsassistenten for Z-Wave-nettverk som tilbyr global tilgjengelighet med universell språkstøtte.”

Med Alliansens database over alle Z-Wave-sertifiserte produkter, er detaljert informasjon tilgjengelig umiddelbart om alle sertifiserte produkter som installeres. Verktøysettet gir tilgang til alt fra teknisk Z-Wave-protokollinformasjon til den originale brukermanualen for hvert produkt som har gått gjennom Z-Wave Plus-sertifisering. Verktøysettet kan også oppgraderes i felten, noe som gjør det fremtidssikkert for alle nye oppdateringer eller fremskritt i produkter eller selve plattformen. Det enkle å navigere i brukergrensesnittet er tilgjengelig via en nettleser, noe som gjør det tilgjengelig på en mobiltelefon, nettbrett eller bærbar datamaskin på veien.

Z-Wave Certified Installer Toolkit-funksjonene inkluderer:

  • Omfattende nettverksdiagnostikk, enhetsadministrasjon og rutingtabeller for å sikre at et solid mesh-nettverk er på plass
  • En innebygd webserver som gjør at verktøysettet kan plasseres i kundens Z-Wave-nettverk og kobles til ved hjelp av en hvilken som helst nettleser via Wi-Fi.
  • Z-Wave Network Sniffer-funksjonalitet (ZNiffer) – vil vise informasjon om Z-Wave-overføringene som finner sted rundt området der verktøyet er plassert.
  • Spectrum Analyzer – vil vise grunnleggende informasjon om Z-Wave frekvensområdet.
  • Global bruk og språkstøtte; Wi-Fi og Ethernet-tilkobling med USB-porter for utvidelse til fremtidige funksjoner.

Integratorer som kjøper et verktøysett på ISE 2018 vil motta sitt første års Z-Wave Alliance-medlemskap for bare én dollar. Etter kjøp av en CIT vil alle programvareoppdateringer og oppgraderinger være tilgjengelige uten kostnad dersom integratoren forblir et medlem med god anseelse. Ytterligere verktøysett vil være tilgjengelig for kjøp for alle Alliance-medlemmer.

For å lære mer om hvordan du registrerer deg for å bli et Z-Wave-integratormedlem og få gratis tilgang til Z-CIT og opplæring, besøk nettstedet.

For mer informasjon om Z-Wave Alliance, vennligst besøk https://z-wavealliance.org. For oppdateringer fra Z-Wave på ISE 2018, følg Z-Wave Alliance på Facebook, Twitter og LinkedIn og med #ISE2018 hashtag.

Om Z-Wave

Z-Wave® teknologi er en åpen internasjonalt anerkjent ITU-standard (G.9959). Det er den ledende trådløse hjemmekontrollteknologien på markedet i dag, med over 2400 sertifiserte interoperable produkter over hele verden. Representert av Z-Wave Alliance, og støttet av mer enn 700 selskaper rundt om i verden, er standarden en sentral muliggjører for smarte leveløsninger for hjemmesikkerhet og sikkerhet, energi, gjestfrihet, kontor og lette kommersielle applikasjoner.

Z-Wave® er et registrert varemerke for Sigma Designs (NASDAQ SIGM) og dets datterselskaper i USA og andre land.

Om Z-Wave Alliance

Z-Wave Alliance ble dannet i januar 2005, og er et konsortium av ledende selskaper innen hjemmeteknologi som er dedikert til å styrke Z-Wave som standarden for trådløse hjemmekontrollprodukter. Hovedmedlemmene inkluderer: ADT, Alarm.com, ASSA ABLOY, FIBARO, Huawei, Ingersoll Rand Nexia Intelligence, Jasco Products, Leedarson, LG Uplus, Nortek Security & Control, SmartThings og Sigma Designs. Alliansens medlemmer leder markedet for hjemmekontroller, og tilbyr ledende produkter og systemer som gir økt komfort, bekvemmelighet, energisparing, sikkerhet og sikkerhet.

Pressekontakt: Caster Communications, Inc. på 401.792.7080

Ashley Daigneault [email protected] (401) 651-3242
Alexandra Gil [email protected] (401) 792-7080

Her er kilden til saken

Et smart hjem som kan gjøre alt

I et ideelt smart hjem har eksplosjonen av billige WiFi- og Bluetooth-brikker tillatt hundrevis av små trådløse enheter å kontrollere bryterne, lysene og alt annet som kreves for et "smarthjem" til en relativt lav pris. Men hva om du ikke vil at hundrevis av...