Prolectric introduserer ProPower 3-Phase Solar Hybrid Power-systemet

Feb 24, 2023 | Diverse


Prolectric introduserer ProPower 3-Phase Solar Hybrid Power-systemet

Prolectric, off-grid, fornybar belysning og kraftspesialist, har svart på markedets etterspørsel med introduksjonen av ‘ProPower 3-Phase’ Solar Hybrid Power-enhet, et høyytelsessystem som bringer 60kw hybrid (gjennomstrømning) kraft produksjon til arbeidsplasser, bidrar til å kutte karbonutslipp og redusere dieselbruk.

Ved å tilby et omfattende utvalg av bærekraftig solenergibelysning og hybridkraftløsninger til konstruksjon, nasjonal husbygging, infrastruktur og jernbaneindustri, gir Prolectrics spillskiftende solcelleteknologi en praktisk måte for bedrifter å oppnå sine karbonreduksjonsforpliktelser ved å gjøre det mulig for dem å flytte bort. fra forurensende fossildrevne eller nettdrevne systemer.

Med dobbel invertereffekt (30kVA) og 105kWh batterilagring, tre ganger så stor som for enfase ProPower, bringer den nye ProPower trefase solcellehybridkraft til steder med mye høyere kraftproduksjonsbehov. Det gir større fleksibilitet til å skalere bærekraftig kraft for å passe individuelle forhold på stedet. Trefase ProPower kan også kobles til eksisterende dieselgeneratorer opp til 100kVA for ytterligere å utvide kraftkapasiteten på stedet.

ProPower, tilgjengelig i både enfase og trefase, er plassert i en kompakt tilhenger og er lastet med de nyeste integrerte solsystemer og batteriteknologi. ProPower kjører i stille modus når den er batteridrevet, noe som gjør den ideell for urbane og boligområder. Ved å minimere generatorens driftstid sparer ProPower drivstoffkostnader, reduserer vedlikehold og reduserer CO2-utslippene med gjennomsnittlig 70 %.

ProPower kommer også med ekstern sanntidsovervåking og administrasjon via en nettbasert strømportal. Portalen gir full oversikt over enhetens ytelse med diagnostikk og alarmer, og muligheten til å fjernjustere enheten for å optimere driften. Strømportalen gir også rapporter for måling av karbon, diesel og stille driftstimer, alt på ett sted, på tvers av en hel flåte.

ProPower er utstyrt med hydrauliske solcellepaneler og hurtigladede litium-ion-batterier, for å gi svært nøyaktig ladetilstandsinformasjon, som kan optimaliseres når ProPower bytter over til generatoren. Dette betyr lavere utslipp og mindre vedlikehold i kombinasjon med fjernadministrasjon via portalen.

ProPower er en del av Prolectrics utvalg av miljøvennlige, avanserte ytelsesprodukter, som er designet som direkte like-for-like erstatninger for dieselsystemer, noe som gjør dem til en enkel bryter for bedrifter som ønsker å redusere karbonavtrykket til arbeidsplassene sine. Teknologien er utprøvd, testet og bevist å fungere hele året, under alle værforhold, og støttes av virkelige ytelsesdata og kundeanmeldelser.

ProPower 3-Phase vil være på Executive Hire Show, Coventry Building Society Arena, 8.-9. februar, på stand K36. Det nye Prolectric-systemet vil også være på turné i Storbritannia i løpet av februar og mars, og tilby kundene muligheten til å delta i teknisk produkttesting.

For ytterligere produktinformasjon om den nye ProPower 3-Phase, eller for å arrangere en demo, klikk herKilde

Solenergi |  Ekspert elektrisk blogg

Solenergi | Ekspert elektrisk blogg

24. mars 2023 Solcellepaneler er ikke bare for store eiendommer nå. Enten du er ute etter å gå utenfor nettet, ønsker å gi eiendommen din backup elektriske muligheter, eller bare ønsker å betale mindre (og muligens tjene penger) for strømregningene dine,...