RealWear lanserer verdens første håndfrie, stemmestyrte termiske kamera

Nov 10, 2022 | Diverse


RealWear lanserer verdens første håndfrie, stemmestyrte termiske kamera

RealWears innovative termiske kameramodul kobles sømløst sammen med RealWear NavigatorTM-seriens hodesett, inkluderer radiometrisk FLIR Lepton® og er den eneste enheten som støtter MSX®-teknologi for å gjøre det mulig for profesjonelle industrifolk i frontlinjen å utføre inspeksjoner, forbedre eksterne støtteøkter og unngå nedetid for utstyr ved hjelp av enkle talekommandoer.

“RealWear Navigator hodemonterte enheter, med sin revolusjonerende modulære design, fortsetter å få støtte fra Global 1000-selskaper som den nye gullstandarden innen assistert virkelighet. Det overbevisende alternativet for å legge til termisk bildefangst uten å okkupere hendene dine i farlige miljøer gir frontlinjeprofesjonelle mer sanntidsinformasjon for å gjøre jobbene sine trygt og produktivt, sier Rama Oruganti, Chief Product Officer hos RealWear. “Ved å kombinere Teledyne FLIRs termiske ekspertise med RealWears beste stemmedrevne wearables gjennom Thermal by FLIR-programmet, skaper vi et digitalt verktøy med utvidede muligheter for den moderne frontlinjearbeideren.”

“Som en XR-bærbar evangelist for Honda, er ideen om å utnytte den modulære designen til RealWear Navigator 500 en no-brainer,” sa Greg Cooper, Innovation Engineer, Manufacturing, American Honda Motor Company. «Et fullstendig håndfritt termisk kamera vil gi våre teknikere en ny superkraft til å få jobben gjort raskt. For eksempel gjør en håndfri fullstendig stemmestyrt termikk oss i stand til umiddelbart å vise hva vi gjør for å adressere luftsluser og ventilasjonslekkasjer til pålitelighetsteamet for å gi dem tillit til at motorene og systemene våre er pålitelige og oppfyller vår høye kvalitet. standarder.”

Bilder er synlige i sanntid og vil i fremtiden ha muligheten til å deles via blant annet Microsoft Teams, Zoom, Webex Expert on Demand. Kompatible med Teledyne FLIRs økosystem, kan de spesielle radiometriske JPEG-formatbildene lagres, overføres og lastes ned for bruk i FLIR Thermal Studios etterbehandlingsprogramvare for større analyse- og rapporteringsmuligheter.

“Termisk bildebehandling er avgjørende for montering, effektiv tilstandsovervåking og prediktive vedlikeholdsprogrammer,” sa Dan Jarvis, Senior Director Business Development Teledyne FLIR. “RealWear Navigator 500 er det eneste håndfrie systemet som for øyeblikket inkorporerer FLIR Lepton og patentert MSX-teknologi, som overlegger live edge-detaljene fra det synlige kameraet på termobildet for å gi kritisk informasjon.”

Viktige brukstilfeller av RealWear Navigator med termisk inkluderer elektriske, mekaniske, rørleggerarbeid, HVAC-inspeksjoner sammen med første installasjonsberedskap, prosessovervåking eller linjeovervåking der en tilkoblet håndfri enhet gir fleksibilitet, sikkerhet og generell effektivitet for optimal anleggsproduksjon som bilindustrien samlebåndsprosesser.

“Vår langsiktige visjon om assistert intelligens tar form når du begynner å koble nye fangede data som termisk bildebehandling inn i skyen og utover,” fortsatte Oruganti. “Industrielle wearables har en enorm rolle å spille fremover i industri 4.0, og vi er stolte av å være en del av den globale bevegelsen.”

Finn ut mer om RealWear her

For mer informasjon om Teledyne FLIR, klikk herKilde