Replenishh velg Fuuse som foretrukket programvarepartner

Mar 29, 2023 | Diverse


Replenishh velg Fuuse som foretrukket programvarepartner

Bransjeledende distributør av ladeløsninger for elbiler, Replenishh, slår seg sammen med ladepunktadministrasjonsplattformen Fuuse for å hjelpe til med å strømlinjeforme elbilinstallasjoner for elektroentreprenører og deres kunder.

Annonsert som en foretrukket programvarepartner, er Fuuse nå tilgjengelig gjennom Replenishh for å komplementere og forbedre ytelsen til OCPP-kompatible ladere. Fuuse kan drive nettverk med flere produsenter, og integreres med ledende merker i bransjen.

Fuuse, mangeårige forkjempere for elbilinstallatørsamfunnet, kan skryte av en voksende hær av forhandlere som dekker behovene til arbeidsplassen og offentlige avgifter på tvers av en rekke sektorer, samtidig som de imøtekommer behovene til installatører og deres virksomheter. Fuuse hvite merkede løsninger, eksterne klikk-for-å fikse vedlikeholdsfunksjoner, deres skalerbarhet på tvers av brukstilfeller og omfattende rapportering tar sikte på å gi installatører mulighet til å utvide virksomheten og akselerere utrulling av elbiler over hele Storbritannia og utover.

Jim Rugg, leder for Replenishhforklarer mer om partnerskapet:

“Etterspørselen vi ser i markedet er fokusert på å matche smart maskinvare med intelligente programvareløsninger som er fleksible for flere ulike krav til infrastruktur for elbillading, fra flerboliger til arbeidsplasser og offentlige applikasjoner. Det er derfor Replenishh har inngått samarbeid med Fuuse for å tilby våre kunder allsidige programvareløsninger som kan integreres sømløst med vår portefølje av OCPP 1.6-kompatible ladepunkter.”

“Vi er glade for å samarbeide med Replenishh for å hjelpe enda flere installatører med å opprettholde lukrative virksomheter mens vi går videre i oppdraget om å bryte ned barrierer for EV-overgang.” Tom Collins, partnerskapssjef for Fuuse

“Med sin allsidighet og maskinvareagnostiske natur, sitter Fuuse komfortabelt blant Replenishhs katalog med EV-ladeløsninger. Vår felles forpliktelse til å kjempe for elbilinstallatører gir oss en god start når vi legger ut på vår reise sammen.»

Fuuse ble offisielt lansert i 2021 og har vokst i popularitet siden den gang, og sikret investeringer tidlig i 2022. Fuuse driver nå ladere over hele Storbritannia, inkludert NHS, Whirlpool, United Utilities, Suez, Gym Group, pluss mange universiteter, sportsarenaer og lokale myndigheter over hele landet. Teamet kunngjorde nylig en utvidelse til Irland, etterfulgt av utgivelsen av lokasjonstjenester og ladebilintegrasjoner som gjør det mulig for organisasjoner med offentlige ladere å annonsere live ladestatus til flere elbilsjåfører.

For mer informasjon, klikk her

Finn ut mer om Fuuse herKilde