Retrofit Academy Awards søker fortreffelighet innen ettermontering

Jan 21, 2023 | Diverse


Retrofit Academy Awards søker fortreffelighet innen ettermontering

Oppføringer for The Retrofit Academy Awards er nå åpne! Etter suksessen i 2022, har prisene som mål å anerkjenne og vise frem viktigheten av ettermonteringsprosjekter av høy kvalitet over hele Storbritannia, med vinnere annonsert på Futurebuild 2023, en av årets største begivenheter for fagfolk som jobber i det bygde miljøet.

David Pierpoint, administrerende direktør ved Retrofit Academy, sa: «Å vinne en av disse prisene vil identifisere de lyseste stjernene i vår bransje. Disse prisene anerkjenner fortreffelighet på tvers av de to utfordringene med å øke kvaliteten og omfanget av ettermontering i Storbritannia. De vil identifisere de ledende fagpersonene som setter sitt preg i PAS 2035-æraen.”

Ved å støtte suksess og fremheve prosjektene som støtter Storbritannias mål om å oppnå netto null, er det åtte kategorier i Retrofit Academy Awards å delta. I tillegg til å øke troverdigheten, siktet prisene til å anerkjenne de stigende stjernene i bransjen og vise frem det harde arbeidet og dedikasjonen som går inn i fremragende ettermonteringsprosjekter over hele Storbritannia, som gjøres på alle nivåer, inkludert ettermonteringskoordinatorer, installatører, sosial boligbygging, lokale myndighetsleveranseprogrammer og individuelle prosjekter.

Det prestisjetunge dommerpanelet, med over 100 års kollektiv erfaring i ettermonteringsindustrien, vil være på utkikk etter fortreffelighet innen service, konsekvent levering av høykvalitetsarbeid og en bevist forpliktelse til PAS 2035-prinsippene.

Nominer deg selv, bedriften din eller en annen person eller bedrift i en av de åtte priskategoriene:

  • Årets ettermonteringskoordinator
  • Årets ettermonteringsbedømmer
  • Årets ettermonteringsentreprenør
  • Årets ettermonterte designer
  • Ettermonteringsvurdering og koordineringstjeneste
  • Retrofit Academy Graduate Award
  • Best Retrofit Employer Award
  • Beste lokale myndighets- eller sosialboligeroppgraderingsprogram

Caroline Best, Northern Ireland Housing Executive, vinner av The Retrofit Awards 2022 Small Project of the Year, sa: «Å vinne prisen var fantastisk for meg personlig og som organisasjon. Det fremhevet virkelig oppmerksomheten på detaljer vi la på tekniske løsninger, og i tillegg til å forbedre sosial bolig, fokuserte vi virkelig på å sørge for at vi fikk detaljene riktig. Å ha det anerkjent av TRA var virkelig deilig.»

Prisene vil bli delt ut på Futurebuild, på ExCel, London kvelden etter arrangementet tirsdag 7. mars 2023. Søknad stenger 31. januarst.

For å finne ut mer, klikk herKilde