Retrofit belysning nøkkelen til energisparing og karbonreduksjon, sier Tamlite

Nov 18, 2022 | Diverse


Retrofit belysning nøkkelen til energisparing og karbonreduksjon, sier Tamlite

Bedrifter må bruke de neste seks månedene til å identifisere energieffektivitetstiltak, inkludert LED-belysningsoppgraderinger, for å beskytte seg mot skyhøye driftskostnader.

Dette er meldingen fra Tamlite Lighting da statskassen ser ut til å gjennomgå energiregningsordningen som trådte i kraft i begynnelsen av måneden. Med mange organisasjoner som ønsker å redusere energibehovet, sier den ledende britiske lysprodusenten at ettermontering av utdaterte lyskontrollsystemer vil være nøkkelen til å redusere bruken og forbedre energieffektiviteten.

Den mener at mens det historisk sett har vært lagt vekt på innovative energieffektive teknologier, vil mange ha glemt virkningen enkle oppgraderinger av byggesystemer kan ha når det gjelder å redusere etterspørsel og driftskostnader. Ved å erstatte utdatert belysning med moderne LED-systemer, kombinert med intelligente styringssystemer, kan bygninger effektiviseres og generere besparelser på mellom 60 % og 80 %.

Tamlite Lightings kommentarer kommer på et tidspunkt da en ny rapport fra PwC UK antyder at selskaper vil oppleve virkningen av det volatile energimarkedet i minst de neste to årene.

Debbie-Sue Farrell ved Tamlite Lighting kommenterte: “Belysning er en av de største energiutgiftene som en bedrift vil møte, men små endringer kan gjøre en stor forskjell. Mens Energy Bill Relief Scheme vil gi viktig støtte i løpet av de neste seks månedene, er det en veldig klar melding; alle unntatt de mest sårbare virksomhetene må bruke de neste seks månedene til å identifisere tiltak som forbedrer energieffektiviteten og reduserer forbruket.

«Å erstatte utdatert belysning med moderne LED-systemer er en kostnadseffektiv måte å redusere energibruk, samt karbonutslipp. Slike oppgraderinger er enkle å gjøre og bør sees på som en nøkkelkomponent i enhver energispareplan over de neste seks månedene og utover.»

For mer informasjon om Tamlite, klikk herKilde