RF Solutions lanserer RIoT MINIHUB – en RF- og Wi-Fi-gateway

Apr 4, 2023 | Diverse


RF Solutions lanserer RIoT MINIHUB – en RF- og Wi-Fi-gateway

I 30 år har RF Solutions Ltd fokusert på å produsere trådløse svitsjeløsninger av høy kvalitet ved bruk av RF (radiofrekvens). I 2022 lanserte produsenten sin første RIoT-mottaker med to bånd noensinne, en RF- og Wi-Fi-svitsjeenhet for drift av utendørsbelysning, garasjeport- og portmotorer, maskiner og mer. RIoT kombinerer RF/Lora og internett for å gi smarte enheter, overvåking og kontroll.

Nå i 2023 lanserer RF Solutions offisielt RIoT MINIHUB (del av den NYE RIoT-serien), en RF- og Wi-Fi-gateway som også lar sluttbrukere legge til appkontroll til alle de nyeste 868MHz RF Solutions-mottakerne.

RIoT MINIHUB kan brukes til å koble en smartenhet via en app til en RF-mottaker, noe som muliggjør trådløs veksling fra hvor som helst i verden via Wi-Fi.

RIoT-kontrollapper

Det er to versjoner av RIoT Control-appen tilgjengelig på Android og IOS: en standardversjon, en enkel å bruke sender med forhåndsinnstilte nummererte knapper. Dette lar sluttbrukeren velge mellom forskjellige senderhåndsett, dvs. 4-knapper / 6-knapper med alt på/av til en 16-knappers fjernkontroll.

RIoT Control Pro har avanserte funksjoner som gjør det mulig for brukeren å sette opp og lage sin egen sender med et tilpasset knappoppsettområde hvor du kan velge forskjellige knappetyper, navngi knapper og stille inn automatiske relétimere.

Begge appene lar brukeren også overvåke statusen til sammenkoblede reléer ved å bruke “tilbakemelding” LED-indikatoren (bekreftelsesfunksjon). Dette er nyttig hvis du bruker mottakerutganger du ikke kan se.

RIoT MINIHUB er kompatibel med de siste revisjonene av MAINSLINK, FERRET, ELITE, HORNETPRO, TRAP, RIoT-RX, 725TRX og SLIMDIN 868MHz RF-mottakere. For å finne ut mer om kompatible RF Solutions-mottakere – Klikk Her.

For å laste ned RIoT Control-appene fra Google Play, klikk her

For å laste ned RIoT Control-appene fra Apple Store, klikk her

Du kan finne ut mer informasjon om RIoT MINIHUB ved å klikke herKilde