Ring avduker nye fleksible arbeidslykter

May 19, 2023 | Diverse


Ring avduker nye fleksible arbeidslykter

Den anerkjente lysspesialisten Ring har introdusert tre nye arbeidslamper som leverer lysløsninger for alle yrker.

Alle de tre arbeidslampene er lette, slitesterke og fleksible, slik at brukeren kan bruke lyset med selvtillit og fokusere på jobben.

RWL400 er en batteridrevet arbeidslampe som har et dobbelt lyshode og to håndtak som kan endres til å være frittstående i flere forskjellige vinkler, noe som gir full fleksibilitet. Den er på 400 lumen og har 16 timers driftstid.

RWL600 og RWL1000 er begge oppladbare via USB C og har håndtak festet, slik at lyset kan henges eller stå frittstående, noe som sikrer at det er fullstendig tilpasningsdyktig for brukeren. RWL600 har 600 lumen og har en driftstid på seks og en halv time, med to og en halv times ladetid, mens RWL1000 har 1000 lumen, åtte timers driftstid og det tar fire timer før den lades opp.

Å være lett og kompakt i størrelse gjør den ideell for mekanikere og håndverkere å bevege seg enkelt og flytte når det er nødvendig. Begge enhetene kommer også med en hendig powerbank-funksjon slik at håndverkere kan lade mobiltelefoner eller enheter når de er på jobb.

Hver av disse lampene er designet for å gi brukeren en tilpasningsdyktig løsning som kan “oversvømme” området de trenger med lys, slik at de kan arbeide effektivt.

For mer informasjon om Ring, klikk herKilde