Rithum Switch vinner to Top New Technology-priser på ISE 2023

Mar 10, 2023 | Diverse


Rithum Switch vinner to Top New Technology-priser på ISE 2023

Rithum-teamet er glade for å ha vunnet to Top New Technology (TNT)-priser på årets Integrated Systems Europe-messe i Barcelona.

Både for boligapplikasjoner mottok de priser for beste kontrollpanel og beste HVAC-termostat, og bidro til å utmerke Rithum i søkelyset under utstillingen.

Ryan Ovens, Rithum CEO, sier:

“Det er flott å vinne disse prisene og for teamet å få litt anerkjennelse for alt det harde arbeidet de har lagt ned. Vi vil også takke alle våre integreringspartnere, distributører og investorer for å hjelpe oss på reisen vår. Støtten har vært fantastisk.» Prisene ble annonsert på den første dagen av ISE-utstillingen, som har vært en stor suksess for Rithum. Selskapet har sett en økning i brytersalg, og ifølge administrerende direktør Ryan Ovens har nå en “…kø av distribusjons- og integrasjonsforespørsler …” for deres smarte kontrollpanel. I løpet av de kommende månedene planlegger Rithum-teamet å fokusere på å utvikle programvareplugintilbudet deres for å utvide systemene de integrerer med. Det ser ut til å bli et flott år for Rithum.

Finn ut mer om Rithum herKilde