Robotic Ram Charger, celle-til-chassis-teknologi, elbiler som virtuelt kraftverk: Dagens bilnyheter

Jan 12, 2023 | Elbil og elbil ladere


GM og Ford ser på bruk av elbiler som virtuelle kraftverk. Celle-til-chassis-teknologi nærmer seg produksjon i en elbil fra Kina. Og vi ser på hvordan den induktive laderoboten som Ram ertet kan fungere i den virkelige verden. Dette og mer, her på Green Car Reports.

Den induktive laderoboten Ram EV som ble vist forrige uke på CES med introduksjonen av det elektriske lastebilkonseptet er faktisk produksjonsbundet – og vi tok en nærmere titt på hvordan denne enheten fungerer og hvordan den kan gjøre ting enklere for eiere med flere elbiler i garasje.

GM og Ford er blant selskapene som har signert et pilotprosjekt som tar sikte på å bruke store bassenger av elbiler for å hjelpe til med å jevne ut nettet som virtuelle kraftverk, og redusere behovet for bruk av såkalte “peaker”-kraftverk som ofte dramatisk legge til forurensningsproblemer.

Og den kinesiske oppstarten Neta Auto har annonsert en avtale med batterileverandøren CATL som kan føre til verdens første bruk av celle-til-chassis-teknologi i en elbil – noe Tesla ertet på sin batteridag, men ennå ikke har levert.

__________________________________

Følg Green Car Reports på Facebook og Twitter

Green Car Reports nyhetsbrev

Registrer deg for å få de siste nyhetene om miljøbil og miljø, levert til innboksen din daglig!

Jeg godtar å motta e-poster fra Green Car Reports. Jeg forstår at jeg kan avslutte abonnementet når som helst. Personvernerklæring.

Se Kilden

139 euro inkludert i kupongen

139 euro inkludert i kupongen

Kjøp en Egret X high-end e-scooter og få en kabellås av høy kvalitet verdt 139 euro (!) GRATISEn ny vil gjelde fra 1. april 2023 Egret-kupongsom vi ikke ønsker å holde tilbake fra deg:Med Egret X-kupongkoden LÅST du kan når du kjøper en Egret X E-scootere av...