Royal Automobile Club of Queensland går over til elbiler −

Jul 22, 2022 | Elbil og elbil ladere


Royal Automobile Club of Queensland arrangerte sin årlige Motorfest-dag den 19th Juni. Dessverre var det samme dato som Noosa EV Expo, og jeg kunne ikke delta. Mange av vennene mine gjorde det, og de har elskverdig latt meg bruke kommentarene deres.

RACQ Events Manager Tamara Van Der Walt sa at et annet høydepunkt på årets begivenhet ville være Future Zone, som fordyper seg i den spennende teknologien som omformer bilindustrien. “Fremtidssonen vil vise frem det siste innen lavutslippsbilteknologi og fremtiden for mobilitet,” sa Van Der Walt.

«RACQ har levert tjenester til bilister i mange år. Jeg har vært medlem i over 40 år og har måttet benytte meg av deres tjenester. Dette var hovedsakelig for George, min Wolseley fra 1964. Det var på et av disse besøkene at veihjelpsmekanikeren også møtte Tess (min 2019 Tesla 3) og vi hadde en diskusjon om RACQs plan for å være fremtidsklar. Han fortalte meg om Roadside Assistance-varebilene som allerede var utstyrt med batteriladere for elbiler. Jeg er takknemlig for at jeg ikke har måttet bruke en, selv om vi satte pris på RACQ-bergingsbilen da et stort stykke stål gikk gjennom bakdekket på Teslaen vår på vei til Warwick.»

ride4U RACQ

Katrina forteller meg at 19. juni var en flott dag med perfekt vær og veldig godt besøkt. Det var noe for enhver smak, fra klassiske biler, til vakre Jaguarer til moderne elbiler i Future Zone. Elbiler var godt representert med en rekke BEV-er fra Tesla, Hyundai, Porsche, Kia og Mazda hadde en hybrid. Det var et hydrogenkjøretøy fra Queensland Transport som en del av deres fremtidige energistrategi.

Det var til og med en Volvo lastebil og en elektrisk scooter.

Elbilene var pent stilt opp mot veteranbilene, så vel som RACQs stand som inneholdt en håndverksseksjon for barn fra den fantastiske Reverse Garbage og selvfølgelig maten, ansiktsmalingen og turene for barna. Leverandører av ladeinfrastruktur var også representert på Futures-området, ReGenEV, Plug Share og Chargefox.

Arran fra ReGenEV forteller meg at det var mange veldig interesserte mennesker i Future Zone, og elbiler generelt. Tesla Model X hans fikk mye oppmerksomhet, spesielt når den gjorde sitt lysshow. ReGenEV mottok et bredt utvalg av kundeemner fra store leilighetskomplekser til grunnleggende hjemmeinstallasjoner.

ReGenEV hadde til og med besøk av ABC Nyheter. Segmentet ble sendt den kvelden som en del av deres nattlige værtidsluke. Segmentet har et utdrag av ReGenEV-skjermen og hadde en hyggelig ung gutt til et nært intervju i vår Tesla Model X.

Future Zone var populær

Neste år vil Arran imidlertid dele av sin X, kun for visning. For mange barn lekte med skjermen, endret innstillingene og la fot- og fingeravtrykk.

Adam foreslo at snart hans “Tesla” vil være normal – så kanskje neste år bør RACQ omdøpe Future Zone til Electric Vehicle Zone. Han skulle gjerne sett at Sonen ble flyttet til et område som er lettere for publikum å finne. Av de rundt 100 personene som så på bilen hans, stilte rundt 30 spørsmål. Det meste var spørsmål fra nysgjerrige, noen var provoserende. “Kom og bli med i kulten!” ropte noen ut.

Arrangementet ble godt støttet av EV-miljøet – inkludert Australian Association of Electric Vehicles og Tesla Owners Club. Godt gjort RACQ, sjekk ut anmeldelsene deres av elbiler på baksiden av klubbbladet deres. Seks av de beste faktisk.

Av David Waterworth med litt hjelp fra vennene hans


Se Kilden