Samsung og Amazon slår seg sammen for å forenkle Matter-oppsettopplevelsen

Nov 4, 2022 | Smarthus


Som en del av vår innsats for å forenkle oppsettet og gi kundene økte valgmuligheter og fleksibilitet, slår Samsung seg sammen med Amazon for å gjøre det enkelt for kunder å bruke SmartThings, Samsungs tilkoblede levende plattform eller Alexa-tjenesten for å sette opp Matter-enheter én gang og kontrollere dem ved hjelp av begge smarthussystemene.

Samsung og Amazons samarbeid vil tillate kunder å enkelt benytte seg av Matters multi-admin-funksjon, samt forenkle onboarding mens de skaper et enhetlig Thread-nettverk i hjemmet. Kunder som melder seg på vil kunne kontrollere Matter-enhetene sine med både SmartThings og Alexa uten å måtte sette opp enheter på hvert smarthussystem. Ved å dele påloggingsinformasjon for trådnettverk, vil kundene dra nytte av strømlinjeformet oppsett for trådbaserte enheter og en mer pålitelig opplevelse gjennom bredere dekning på ett enkelt trådnettverk.

«SmartThings-kunder har lenge likt å bruke Alexas stemmefunksjoner for å gi dem flere måter å kontrollere hjemmet på. Vi er glade for å samarbeide med Amazon for å hjelpe til med å forenkle smarthusopplevelsen og gi flere valgmuligheter til våre felles kunder når det gjelder typene enheter og tjenester de bruker i hjemmene sine.» sa Jaeyeon Jung, Corporate Vice President og Head of SmartThings, Mobile eXperience Business hos Samsung Electronics. “Dette samarbeidet gir til syvende og sist ytterligere interoperabilitet og vil bidra til å sikre at potensialet til Matter blir fullt ut realisert.”

Dette samarbeidet er bygget på kommende Alexa APIer som muliggjør toveis multi-admin enkelt oppsett og deling av trådlegitimasjon for Matter-enheter. Disse skybaserte API-ene er designet for å få kompleks teknologi til å forsvinne i bakgrunnen, slik at kunder enkelt kan legge til Matter-enheter til sine foretrukne tjenester, og realisere Matters løfte om å forenkle våre kunders smarthusopplevelse.Her er kilden til saken

Et smart hjem som kan gjøre alt

I et ideelt smart hjem har eksplosjonen av billige WiFi- og Bluetooth-brikker tillatt hundrevis av små trådløse enheter å kontrollere bryterne, lysene og alt annet som kreves for et "smarthjem" til en relativt lav pris. Men hva om du ikke vil at hundrevis av...