Schneider Electric lanserer viktige oppdateringer til sitt EcoStruxure-spesifikasjonsverktøy

Sep 24, 2022 | Diverse


Schneider Electric lanserer viktige oppdateringer til sitt EcoStruxure-spesifikasjonsverktøy

Schneider Electric, ledende innen digital transformasjon av energiledelse og automasjon, har lansert en rekke viktige oppdateringer til sitt EcoStruxure-spesifikasjonsverktøy. Dette digitale verktøyet for spesifikasjoner, arkitekter, ingeniører og designere gjør det raskt å lage kompatible og bærekraftige tekniske spesifikasjoner for kommersielle og industrielle byggeprosjekter.

Denne siste utgaven av det populære verktøyet inkluderer nå et oppdatert utvalg av samsvars-, effektivitets- og bærekraftsfunksjoner, som sikrer at brukerne enkelt kan lage nøyaktige spesifikasjoner tilpasset de nyeste produktene, standardene og løsningsdokumentasjonen. Som alltid gir verktøyet fullstendig informasjon om tilgjengelige produkter og løsninger, systemer og programvare gjennom en sømløs brukeropplevelse.

Å gi kreditt til grønne legitimasjoner

Spesielt støtter denne utgaven de siste bærekraftige designstandardene, inkludert Green Building-akkrediteringer som BREEAM og LEED, sammen med WELL, som fremmer menneskers helse og velvære gjennom det bygde miljøet.

For å sikre bærekraftige fremtidssikre evner, kan ingeniører nå sikre at spesifikasjonene oppfyller kravene til Green Credits, med tilgang til hele spekteret av Schneider Electrics Green Premium-produkter og -tjenester.

Dette inkluderer aspekter ved bærekraftig design som energisparing og effektivitet, reduksjoner i karbonutslipp og sirkulærøkonomiske prinsipper samt ladestyringssystemer for elektriske kjøretøy (EV).

Enkel, tilkoblet strømstyring

I tillegg til viktige bærekraftsfunksjoner, sikrer det oppdaterte EcoStruxure-spesifikasjonsverktøyet nå også samsvar med IET Wiring Regulations, BS 7671 18th edition endringer, inkludert SPD-er (Surge Protective Devices), AFDD-er (Arc Fault Detection Devices) og RCD-er (Residual Current Devices).

Etter tilbakemeldinger fra brukere kan travle spesifikasjoner nå utforske og legge inn så mange produkter som kreves fra samme sortiment, noe som sparer tid og gir en effektiv opplevelse. Dette inkluderer for eksempel Schneider Electrics nyeste, reguleringsklare tilkoblede, grønne Medium Voltage (MV)-serie, dets PrismaSet-systemer for strømfordelingstavler og ASCO-serien av automatiske overføringsbrytere.

Stewart Gregory, VP Power Products for Storbritannia og Irland kommenterte den siste iterasjonen av verktøyet, “I dagens fartsfylte verden, hvor standarder, produkter og løsninger stadig utvikler seg, er det viktig at ingeniører støttes til å jobbe smartere gjennom opp -til dags dato, effektive, digitale verktøy.

Med vårt regelmessig oppdaterte EcoStruxure-spesifikasjonsverktøy, tilgjengelig gjennom mySchneider Partner Portal, tilbyr vi ett enkelt sted for den nyeste informasjonen om alle gjeldende designbehov.

Med disse nye oppdateringene styrker vi igjen spesifikasjoner til å møte detaljnivået som kreves i et svært konkurransedyktig landskap, slik at de er i stand til å levere utover, hver gang.”

For mer informasjon om Schneiders EcoStruxure-spesifikasjonsverktøy, klikk herKilde

Solenergi |  Ekspert elektrisk blogg

Solenergi | Ekspert elektrisk blogg

24. mars 2023 Solcellepaneler er ikke bare for store eiendommer nå. Enten du er ute etter å gå utenfor nettet, ønsker å gi eiendommen din backup elektriske muligheter, eller bare ønsker å betale mindre (og muligens tjene penger) for strømregningene dine,...