Scolmore Group tildelt IHEEM-tilknyttet medlemsstatus

Dec 16, 2022 | Diverse


Scolmore Group tildelt IHEEM-tilknyttet medlemsstatus

Mens Scolmore fortsetter å bygge sin portefølje av produkter og løsninger dedikert til helsetjenester, er det glad for å kunngjøre at den har oppnådd IHEEM Company Affiliate Member-status.

IHEEM (The Institute of Healthcare Engineering and Estate Management) er et internasjonalt profesjonelt ingeniørinstitutt, som spesialiserer seg på Healthcare Estates Sector. Det ble grunnlagt i 1943 og ble opprinnelig kalt Institute of Hospital Engineering frem til 1996.

Instituttet teller blant sine medlemmer ansatte i både offentlige og private helsetjenester, ingeniør- og konsulentfirmaer og praksiser. I økende grad kommer medlemmene fra en ikke-ingeniørbakgrunn, mange med erfaring fra Facilities Management.

IHEEMs primære formål er å holde medlemmene oppdatert med utvikling av teknologi og endrede regelverk. Organisasjonen støtter Healthcare Engineers med å registrere EngTech, IEng og CEng og tilbyr en rekke aktiviteter og støtte for å hjelpe til med fortsatt faglig utvikling (CPD). IHEEM er også en registrert veldedighet under utdannings- og opplæringsklassifiseringen.

Som et IHEEM-tilknyttet medlem vil Scolmore Group ha tilgang til en rekke fordeler som vil hjelpe selskapet med å levere sitt voksende spekter av medisinske spesialistprodukter til et publikum av spesifisører, entreprenører og installatører som jobber innen helseinstitusjoner.

Spesialproduktene som utgjør Scolmore Medical Solutions-serien er fra samlingen Mode kablingstilbehør. Alle Mode-produkter er produsert med ureaformaldehyd, som har lignende iboende egenskaper som antimikrobielle tilsetningsstoffer som hemmer veksten av infeksjonssykdommer. Alle uavhengige testede produkter oppnådde en avlivningsrate på 99,99 % på tvers av alle fire typene av bakteriestammene – MRSA, E-Coli, Salmonella, Klebsiella Pneumonia og innkapslede virus.

Modusplater har også blitt testet uavhengig og har vist seg å ha antivirale egenskaper mot innkapslede og ikke-innkapslede virus. Etter en kontaktperiode på 4 timer ble det vist at Mode har en 99,99 % avlivingsrate mot innkapslede virus og en 92 % avlivingsrate mot ikke-innkapslede virus. Den har også oppnådd 99,98 % dødsrate mot influensa A(H1N1) etter en 24 timers periode.

Gjennom årene har selskapet fortsatt å utvikle sin kolleksjon av ledningstilbehør spesielt egnet for de krevende behovene i helsesektoren med fokus på hygiene, sikkerhet og sikkerhet. Hele serien av modus antimikrobielle og antivirale medisinske løsninger omfatter for tiden brytere og stikkontakter; blå “Medical Equipment Only” stikkontakter; røde og grønne påhengsmotors vippebrytere stikkontakter, nøkkellåsbare brytere og stikkontakter; lokalisering av stikkontakter; brede vippebrytere og Part M-serien med visuelt kontrasterende ledningstilbehør.

Scolmore har nylig lagt til EBB-er (Equipotential Bonding Busbars) til sin utvalg av Click-kablingstilbehør. EBB-er spiller en viktig rolle i å sikre pasientens og klinikerens sikkerhet. I samsvar med kravene til elektriske installasjoner BS 7671:2018 AMD2 seksjon 710 (medisinske steder) og helseteknisk notat HTM06 01:2017, skal alle medisinske steder i gruppe 1 og 2 ha en ekvipotensialforbindelsesskinne (EBB) og tilhørende supplerende beskyttende potensialutjevning installert.

Selskapet har oppdatert sin Medical Solutions-brosjyre som samler dette voksende utvalget av spesialistprodukter. Det vil gi en omfattende veiledning for de entreprenørene, spesifiserer og designere som jobber med en rekke helserelaterte prosjekter, inkludert NHS-sykehus, helsesentre, omsorgshjem og fastlegepraksis.

I tillegg til Click-kablingstilbehør, inkluderer Scolmore Group også Ovia-lys- og lyskontroller, ESP elektroniske sikkerhets- og branndeteksjonsløsninger og Unicrimp-kabeltilbehørsprodukter.

Finn ut mer herKilde