SELECT ønsker Legrand velkommen som 25. assosiert medlem

May 14, 2023 | Diverse


SELECT ønsker Legrand velkommen som 25. assosiert medlem

Bransjeforeningen SELECT feirer en betydelig milepæl etter å ha ønsket velkommen til de 25th markedsledende organisasjon til sin voksende Associate Membership-ordning

Produsenten Legrand UK & Ireland har blitt det siste store navnet som ble med i partnerskapet, som fortsetter å blomstre etter å ha blitt lansert i fjor.

Iain Mason, direktør for medlemskap og kommunikasjon hos SELECT, sa: “Vi er glade for at et selskap med Legrands arv og internasjonale rykte har blitt den 25.th Assosiert medlem av SELECT.

“Vi håper de nå vil nyte et vellykket partnerskap, promotere tjenestene deres og bli kjent med medlemmene våre over hele Skottland.

“Vår assosierte medlemskapsordning har vist seg ekstremt vellykket, og lar oss bygge sterkere relasjoner med noen av bransjens største navn, og i sin tur gi dem muligheten til å alliere seg med et etablert og vellykket handelsorgan.”

Som britisk produsent siden 1980, har Legrand Storbritannia og Irland fire spesialiserte forretningsenheter – Arbeids- og boarealer, kabelhåndtering, kritisk kraft og digital infrastruktur. Selskapet er en del av Legrand Group, den globale spesialisten på elektrisk og digital infrastruktur, som har tilstedeværelse i nesten 90 land og en arbeidsstyrke på mer enn 38 000 ansatte.

Neil Baldwin, salgssjef – engros for arbeids- og oppholdsrom hos Legrand, sa: «Vi er stolte av å være tilknyttet SELECT, en organisasjon som deler mange av våre verdier, så vel som vår dedikasjon til ferdigheter, kvalitet og teknisk ekspertise.

“SELECT har tjent sine medlemsbedrifter godt i mer enn et århundre, og vi håper å kunne utvide og utvikle vårt forhold til medlemmene i en ånd av samarbeid og samarbeid.”

SELECTs Associate Membership-ordning ble lansert i januar 2022 og gir produsenter og tjenesteleverandører sjansen til å bli en del av Skottlands største konstruksjonsfagforening og bygge fordelaktige relasjoner med sine 1250 medlemsbedrifter.

Legrand har fulgt i hælene på andre produsenter Hispec og V-Tac, som ble SELECTs første nye Associates i 2023 i januar. Andre assosierte medlemmer inkluderer Aico, Aurora, Electrium, Hager, Luceco, Megger, Scolmore og Thorn Lighting.

Tilknyttede medlemmer vil igjen dukke opp på SELECTs populære Toolbox Talks i mai og juni, og stille ut produkter og svare på medlemsforespørsler.

Gjennom sponsing og utstillinger vil de også spille en nøkkelrolle i andre SELECT-arrangementer, inkludert den andre Professionals’ Day på Falkirk Wheel 20. september og President’s Lunch i Glasgow 29. september.

For mer informasjon om SELECT, klikk herKilde