Setter søkelyset på Quickwires “Switch & Load”-koblingsboks

Apr 11, 2023 | Diverse


Setter søkelyset på Quickwires

Vi oppdager mer om to vanlige scenarier som installatører står overfor der bruken av Quickwires ‘Switch & Load’-koblingsboks virkelig vil komme godt med.

Hos Quickwire liker vi å tro at vi revolusjonerer den elektriske industrien med våre smarte og innovative hurtigkoblingsbokser. Britisk laget og designet for å spare verdifull tid for installatøren, produktene våre har en unik løsning som effektiviserer installasjonsprosessen for elektrikere.

I tilfelle du er ny på systemet, har vi satt sammen et par scenarier der produktene våre kan hjelpe installatøren med å spare tid, penger og krefter. Denne månedens søkelys er på vår “Switch & Load”-koblingsboks.

SCENARIO 1:
Legge til en moderne dekorativ lysarmatur i et eksisterende treplateroppsett

En Quickwire Switch & Load har mange bruksområder, men dette er et problem som den vil løse spesielt godt.

Mange hjem i Storbritannia har elektriske ledninger fra 1960-tallet eller senere, der lyskretser er installert ved hjelp av treplatemetoden innenfor en takrose.

Selv om dette faktisk er ganske effektivt ettersom det tillater mindre kabelføringer, og unngår bakbokser fulle av tilkoblinger, kan du støte på problemer når du møter på en jobb og blir bedt om å montere en moderne lysarmatur i et treplateroppsett . Ofte kommer ikke nye beslag med et ledningsrom med plass eller mulighet for å tillate deg å gjenskape metoden med tre plater.

Det er her en Quickwire Switch & Load kommer til unnsetning. Den er utstyrt med en sløyfe inn, sløyfe ut, bryter og en lasttilkobling som betyr at du ganske enkelt kan koble fra den gamle takrosen og koble de eksisterende kablene inn i Quickwire-koblingsboksen.

For belastningsutgangen kobler du bare til en ekstra del av T&E og kobler denne til lysarmaturen. Det tar bare noen få minutter, og best av alt, en Switch & Load er så liten at den kan skyves opp i taket uten å måtte utvide det eksisterende hullet mer enn 35 mm. Den er også i samsvar med BS 5733-MF, noe som gjør den til en vedlikeholdsfri koblingsboks.

SCENARIO 2:
Legger til et nytt loftslys

La oss være ærlige, ingen ønsker å krype rundt på loft. Fryser om vinteren, badstue om sommeren – det er bedre steder å tilbringe tiden din. Så når det gjelder å legge til et loftslys i et tidligere uopplyst loft, vil du være takknemlig for å ha en Quickwire Switch & Load klar for hånden.

Finn en forsyning fra en eksisterende kabel på loftet, og etter sikker isolering, kutt den i to. Fjern nå kabelen og koble til løkken inn og sløyfe ut av en Quickwire Switch & Load.

På dette tidspunktet er den originale kretsen du tappet på lyd igjen, men du har også nå en svitsjet live og en belastningsutgang for et nytt lys, takket være Switch & Load. Alt som gjenstår å gjøre er å koble opp en ny lysbryter til bryterinngangen og ditt nye loftlys til lasten. Det er det, du er ferdig.

Nå raskt… kom deg ut av loftet!

Bla gjennom produktdatabladet for Quickwire Switch & Load herKilde