Siemens fremhever engasjement for trening med ny avtale

Apr 2, 2023 | Diverse


Siemens fremhever engasjement for trening med ny avtale

Siemens har gjort nok en investering i sitt treningsprogram for brannalarmsystemet Cerberus PRO med utnevnelsen av Justin Leeks som ny trener.

Basert fra Siemens sentrale treningsanlegg i Manchester, bringer Justin et vell av erfaring til rollen etter å ha jobbet i brannindustrien siden 2006. Dette inkluderer stillinger hos en rekke Siemens-partnere, sist GBE Converge, en tredjepart (LPCB og BAFE) akkreditert designer, installatør, kommisjonær og vedlikeholder av brannsikringssystemer.

Justins nye tittel er Fire Product Trainer Cerberus PRO, og trekker på hans omfattende erfaring med å installere Cerberus PRO siden 2011, noe som vil være uvurderlig når det gjelder opplæring av andre på Siemens åpen protokoll, EN54-13 godkjent brannalarmsystem.

Justin kommenterer “etter å ha jobbet med Cerberus PRO i mange år, setter jeg pris på hvilket utmerket system det er. En av de sentrale funksjonene i Siemens-tilbudet er en garanti mot falske alarmer gjennom sin ASA-detektorteknologi. Selv om teknologien i seg selv er en viktig bidragsyter til dette løftet, er det like viktig å sikre at systemene er riktig installert. Jeg ser frem til å samarbeide med Siemens-partnere, spesielt for å utforske mange av de spennende mulighetene som skytilkobling gir og fordelene dette gir når det gjelder installasjon, idriftsettelse og løpende vedlikehold gjennom ekstern tilkobling.”

I en kommentar til Justins utnevnelse sa Rob Yates, Siemens Head of Building Products Fire Safety i Storbritannia og Irland – “vi er glade for å ønske Justin velkommen til teamet og å ha noen som bringer slik erfaring, kunnskap og ekspertise til rollen. Trening har alltid vært et viktig fokus i våre relasjoner med våre partnere, enten det er online eller ansikt til ansikt. Vi ser hele tiden på opplæringsprogrammene våre for å gjøre dem mer kundefokuserte, for å sikre at de fulle fordelene med Cerberus PRO-systemet kan realiseres.»

For mer informasjon om Siemens brannprodukter, klikk her

For mer informasjon om Siemens Smart Infrastructure, klikk herKilde