simPRO og Lighthouse Construction Industry Charity går sammen

Mar 23, 2023 | Diverse


simPRO og Lighthouse Construction Industry Charity går sammen

Partnerskapet er utformet for å fremme bygningsarbeidernes generelle velvære i Storbritannia og Irland

simPRO, en leder innen software-as-a-service (SaaS)-løsninger for handelsindustrien, er stolte av å kunngjøre sitt samarbeid med Lighthouse Construction Industry Charity, (Lighthouse Club), en veldedig organisasjon forpliktet til å forbedre den følelsesmessige, fysiske og økonomiske velvære av bygningsarbeidere og deres familier i hele Storbritannia og Irland.

Dette partnerskapet er i tråd med simPROs globale filantropiske forpliktelse for å støtte den mentale helsen til handelsnæringene det betjener ved å oppmuntre arbeidere til å snakke om deres mentale helse og velvære. simPRO vil være forkjemper for Lighthouse Club på forskjellige bransjearrangementer, fremme veldedigheten internt gjennom en dag med pengeinnsamling og sponse forskjellige veldedighetskampanjer som deres “Make it Visible-turer” over hele Storbritannia og Irland designet for å gi informasjon til frontlinjearbeidere om viktig støtte tjenester levert av veldedige organisasjoner.

Det anslås at hver dag i Storbritannia tar to bygningsarbeidere sitt eget liv. The Lighthouse Club oppfordrer ikke bare arbeidere til å starte diskusjonen om deres mentale helse, men gir også veldedig støtte, utdanning og ressurser slik at arbeidere og deres familier ikke føler seg alene i deres situasjon.

“Som et globalt selskap er vi forpliktet til å bidra til å fjerne stigmaet arbeidere har når det kommer til å snakke om deres mentale helse,” sa Amy Herbertson, People and Culture Business Partner, simPRO. “Støtten som Lighthouse Club gir bygningsarbeidere, og deres familie og venner, er i tråd med denne forpliktelsen. Vi er så stolte over å jobbe med dem og gjøre vår del i å bidra til å bevisstgjøre veldedigheten og ressursene de gjør tilgjengelig for å tilby hjelp til de som virkelig trenger det.»

«SimPROs støtte demonstrerer vårt engasjement for byggefamilier over hele Storbritannia og Irland», sa Bill Hill, administrerende direktør i Lighthouse Club. hver eneste bygningsarbeider vi kan nå.»

I juni 2022 dannet simPRO en lignende allianse i New Zealand og Australia da det ble det første felttjenesteprogramvareselskapet som samarbeider med MATES in Construction, et selvmordsbevissthets-, forebyggings- og støtteprogram som betjener Australias og New Zealands byggeindustri. Personalet deres gjennomgikk «General Awareness»-opplæring av MATES in Construction og simPRO-kontorer i begge land deltok i MATES in Constructions årlige «Fly the Flag»-arrangement.

For mer informasjon, klikk her

Finn ut mer om simPRO herKilde

Bransjeleder Sean Smyth blir ECA-president

Bransjeleder Sean Smyth blir ECA-president

Respektert ingeniør og bedriftsleder tar på seg en ledende rolle i ingeniørtjenester organ. Den nye presidenten for ECA, Storbritannias ledende bransjeforening for ingeniørtjenester, er bedriftsleder og elektroingeniør, Sean Smyth. Sean feiret nylig 50 år i den...