Skattefradrag for elbiler, lading i kaldt vær, PHEV-er som ikke er koblet til: Dagens bilnyheter

Dec 30, 2022 | Elbil og elbil ladere


Skattefradraget for elbiler fortsetter å ta form, og det kan bety billigere leieavtaler. Washington og Oregon slutter seg til California for å forby biler som kun er elbiler innen 2035. Elbilsjåfører lader mer om vinteren, men lader plug-in hybridsjåfører ofte nok? Og hva kan vi se i alle våre tidligere vinnere av Best Car To Buy? Dette og mer når vi avslutter litt ferie, her på Green Car Reports.

Veiledning utgitt av det amerikanske finansdepartementet torsdag bekrefter at kjøpere av noen elbiler vil kvalifisere seg for en skattefradrag på 7500 dollar for elbiler fra og med 1. januar – men potensielt bare gjennom mars. Ford, Nissan og Rivian er allerede blant de med kvalifiserte kjøretøy, med GM og Tesla som forventes å bli med på listen. Og et nytt smutthull kan tillate bilprodusenter med utenlandskproduserte elbiler å pakke inn kreditten i subsidierte leieavtaler.

Elbiler med lang rekkevidde har batterier som enkelt kan håndtere daglige kjørebehov selv på de kaldeste vinterdagene. Og for eiere, som bekreftet av en fersk brønn med data fra Recurrent, betyr det én enkel vinter-værforskjell: Mer tid brukt på lading.

BMW kunngjorde forrige uke at de har lisensiert solid-state batteriteknologi og produksjonsprosesser fra Colorados Solid Power. Det vil resultere i pilotproduksjonslinjer ved BMW-anlegg i Tyskland, ettersom den tyske bilprodusenten sikter mot en solid-state produksjonsmodell innen 2030.

Med Washington og Oregon nylig vedtatt regler som forbyr salg av biler som kun er bensin innen 2035, har en West Coast EV-blokk tatt form – kanskje for å få selskap av hele Canada, pluss andre stater som følger Californias regler.

En studie fra International Council on Clean Transportation (ICCT) antyder at førere av plug-in hybrider kobler til langt mindre enn regulatorer antar. Med både EPA og California kjøretøyregler som sikrer så mye på fremtiden for plug-in hybrider, understreker gruppen at mer data er nødvendig.

Og hvilke modeller har tidligere vunnet Green Car Reports Best Car To Buy? Gjennom de 12 modellene som har fått utmerkelsen så langt, har en ladeport vært den røde tråden.

__________________________________

Følg Green Car Reports på Facebook og Twitter

Se Kilden

139 euro inkludert i kupongen

139 euro inkludert i kupongen

Kjøp en Egret X high-end e-scooter og få en kabellås av høy kvalitet verdt 139 euro (!) GRATISEn ny vil gjelde fra 1. april 2023 Egret-kupongsom vi ikke ønsker å holde tilbake fra deg:Med Egret X-kupongkoden LÅST du kan når du kjøper en Egret X E-scootere av...