Slik bruker du Google Home som intercom

Oct 16, 2022 | Smarthus


Google Home- og Nest-enheter har brakt automatisering og brukervennlighet til et helt nytt nivå. De er utrolige smarte høyttalere som støttes av en enda bedre AI virtuell assistent – ​​passende kalt Google Assistant. Selv om det er mange bemerkelsesverdige funksjoner, er kommunikasjon et område denne teknologien virkelig skinner. I denne artikkelen skal vi vise deg hvordan du bruker Google Home-enheten din som intercom.

Hvis du eier en Google Home, har du garantert brukt den til å gjøre ting som å lytte til musikk og svare på spørsmål i det minste. Kanskje du har brukt den til å kontrollere lysene dine eller noen andre smarte hjemmeenheter. Hva om du har flere Google Assistant-høyttalere på forskjellige steder i huset ditt. Kanskje det er en på soverommet ditt og den andre i stuen… vil du være i stand til å kommunisere fra en til en annen? Det kan du faktisk.

Du kan ikke bare gjøre kunngjøringer til hele husstanden, men du kan også kommunisere med bestemte rom i hjemmet ditt. Det er to metoder for å bruke Google Home som intercom:

 1. Googles kringkastingsfunksjon
 2. Google Duo

Vi dekker begge disse alternativene, og starter med Google Broadcast. Du kan imidlertid finne ut at for å ha en flytende 2-veis samtale, vil du kanskje velge Google Duo-alternativet. Den gode nyheten er at det er enkelt å implementere den ene eller begge.

«Ok Google, kringkast» Google Assistants versjon av “Dropping In”

Hvis du er kjent med Alexa, så vet du kanskje om Amazons “Drop-In”-funksjon. Google-ekvivalenten til det ville være Googles “Broadcast”-funksjon … på en måte.

Bruke triggerfrasen “Ok, Google Broadcast…” vil tillate deg å bruke Google Home som en intercom. Du kan kommunisere via andre Google Home- eller Nest-smarthøyttalere som er koblet til kontoen din. Du har muligheten til å kringkaste til alle enhetene i husstanden din, eller til en enkelt enhet du velger.

«Ok Google, kringkast»-kommandoen brukes til å ta opp meldingen din og spille den av på alle Google Home-høyttalerne på nettverket ditt. Dette fungerer for nesten alt som bruker Google Assistant som Google Home, Google Home Mini, Google Home Max og Google Home Hub.

Her er det du trenger:

 • 2 eller flere Google Assistant-høyttalere eller -skjermer.
 • Du må være logget på Google-kontoen din.
 • Alternativene ‘Ikke forstyrr’ og ‘Neetid’ må være slått av.

Så, hvordan kringkaster du en melding?

La oss vurdere at du vil fortelle familien din (som er spredt over alt) at frokosten er klar. Her er hva du gjør:

 • Aktiver din personlige assistent ved å si “Ok Google, kringkast“, eller “Hei Google, kringkast” + “frokosten er klar”.
  • Hvis du bare sier “Ok Google, kringkast“, vil det da stå”Ok, hva er meldingen“. Uansett fungerer akkurat det samme.
 • For å svare på en kringkastingsmelding må familiemedlemmet ditt ganske enkelt si “Ok Google, svar” + deres svar. For eksempel: “Jeg er på vei”.
  • Under et svar vil svaret ditt bare bli hørt av den originale kringkastingsenheten og ikke av de andre enhetene i nettverket ditt.

Et par ting å merke seg:

 • Hvis Google Home spiller musikk eller leser nyhetene, vil du dempe lyden mens du snakker i høyttaleren hvis du sier «Ok Google, kringkast». Den avbryter også musikk som spilles av på de andre enhetene i nettverket, slik at meldingen din ikke blir overlappet av det familien din hører på.
 • Enkelte nøkkelsetninger vil kringkastes med Google Assistance-stemme. Hvis kunngjøringen ikke er i Googles liste over “memorerte” setninger, vil den kringkastes i stemmen din i stedet. Jeg har inkludert de memorerte setningene mot slutten av denne artikkelen.
 • Googles kringkastingsfunksjon gir deg ikke en jevn 2-veis kommunikasjonslinje som for eksempel en høyttalertelefon. Talekunngjøringer blir gjort og deretter besvart, en etter en. Du kan for eksempel sammenligne dette med en walkie-talkie. Hvis du vil ha mer av en samtale, kan du bruke Google Duo-funksjonen (beskrevet nedenfor).

Bruke Google Home for å kringkaste til en bestemt enhet

For å kringkaste intercom-meldinger til en spesifikk Google Home-enhet, må du kjenne dens tilordnede navn (eller bare rommet den er i). Det kan for eksempel være “Kjøkkenhøyttaler” eller “Soveromsskjerm”.

Si noe sånt som “Hey Google, kringkast til soveromsskjermen «det er tid for frokost».Eller du kan bare sende til et spesifikt rom. Du kan si “Hey Google, send til soverommet at frokosten er klar“.

Som en bonus, la oss si at du har 2 Google Home-høyttalere konfigurert for stereolyd i stuen. Hvis de er satt opp riktig, vil disse høyttalerne bli kategorisert som begge i stuen din. Så, i dette tilfellet, hvis du sender til stuen, vil det komme fra begge høyttalerne.

Bruke telefonen som intercom med Google Broadcast

Ved å bruke Google Assistant-appen din kan du bruke Google som et intercom for å kringkaste til alle Google Home-enhetene dine. Bare sørg for at telefonens Google Assistant Voice Activation er slått på (hvordan gjør du det her). Med iOS må du fysisk åpne appen og klikke på mikrofonknappen før du snakker.

Du trenger ikke å være koblet til hjemmets Wifi, så du kan gjøre dette mens du er på farten. Dessverre vil du imidlertid ikke kunne motta kringkastingsmeldinger fra Google Home-enhetene dine til telefonen. Så det vil ikke være noen 2-veis kommunikasjon i dette tilfellet.

Kringkasting til Chromecast med Google Home-enheten din

Google Home-enheter er så fantastisk praktiske fordi de gir oss muligheten til å koble alle smartenhetene våre hjemme til ett system. Sammen med å surfe på YouTube og få oppdateringer om været, sport eller økonomi er Google Home også kompatibel med Chromecast eller Chromecast-støttet TV.

Å koble til Chromecast hjelper til med å strømme lyd og videoer fra et bredt spekter av nettplattformer som YouTube, Netflix og lignende. Nå ved å koble Chromecast til Google Home, kan du strømme innhold bare ved å bruke talekommandoer over Google Assistant.

Når denne artikkelen skrives, kan du dessverre ikke kringkaste til Chromecast-enheten din for bruk som intercom. Vi vil være på utkikk etter en oppdatering i fremtiden, siden det definitivt er en tapt mulighet for Google.

I mellomtiden, sørg for at du drar nytte av de andre funksjonene som tilbys med Chromecast-kompatibilitet!

Koble Chromecasten til Google Home

For dette trenger du en TV med Chromecast. Dette vil enten være ved å bruke en TV med innebygd Chromecast, eller en vanlig TV med Chromecast-streamer.

Hvis du konfigurerer Chromecasten på riktig måte under konfigureringen, kan du sannsynligvis allerede kontrollere Chromecasten med stemmen. Hvis ikke, prøv følgende:

For å koble Google Home til en TV med Chromecast, må du:

 1. Google Home-appen din skal allerede være lastet ned til mobilenheten din.
 2. Sørg for at enheten eller nettbrettet du bruker er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket som Google Home og Chromecast.
 3. Når du logger på Google Home-appen din, vil du sannsynligvis se et kort i strømmen din som sier noe sånt som «Konfigurer Google Cast»
  • Klikk i så fall “Legg til enheter” og bla ned for å velge “Enheter“. Klikk “Legg til en enhet” og gå til trinn 6.
 4. Hvis ikke, velg legg til-knappen på startskjermen til Google Home-appen: ➕
 5. Å velge “Konfigurer enheten
 6. Deretter har du to alternativer: Klikk på “Sett opp nye enheter
  • Hvis du har en tredjeparts-TV med Google Chromecast, er det sannsynlig at du må velge “Har du allerede satt opp noe?
   • Hvis dette er tilfelle, vil du søke etter enheten på neste skjerm og følge instruksjonene.
 7. Nå vil Google Home skanne nettverket etter Chromecasten din. Når dette er fullført, velg Chromecasten din fra listen for å bli med i nettverket.
 • Når du er koblet, bare si “Ok Google” eller “Hei Google“, etterfulgt av kommandoen “Vis meg” med navnet på serien eller videoen du vil se. For eksempel, “Ok Google, vis meg Stranger Things på Netflix“.
 • For å spille av en forespørsel, si; «Hei Google, spill .

For mer Google Home / Chromecast-hjelp, gå til hjelpesiden for Google Nest.

Bruker Google Home som intercom med Duo

Duo er en gratis tale- og videochat-app laget av Google. Det ligner på FaceTime eller WhatsApp, hvis du er bedre kjent med dem. Dessverre kommer ikke de andre tjenestene til å gjøre noe godt for deg med Google Home. Duo vil skjønt!

Du kan bruke Duo-kontoen din til å ringe fra høyttaler til høyttaler i huset ditt eller til å ringe Google Home-høyttalerne fra telefonen. Her er hva du må gjøre:

 1. Sørg for at du har Duo installert på telefonen og at du er pålogget.
  • Den må være logget på samme Google-konto som Google Home.
 2. Naviger til startskjermen på Google Home-appen.
 3. Velg enheten du vil aktivere denne funksjonen.
  • Du må gjøre dette for hver smarthøyttaler
 4. Klikk på tannhjulikonet (Innstillinger) øverst til høyre.
 5. Velg Taleanrop. Dette tar deg til en skjerm for å koble Duo til denne høyttaleren.
 6. Klikk på Fortsett.
 7. Trykk neste.

Gjenta denne prosessen for hver av Google Home / Nest-høyttalerne dine. Gratulerer! Si nå noe sånt som «Hey Google, Ring the Living Room».

 • Hver høyttaler skal tilordnes et rom i Google Home-appen. Hver høyttaler vil også ha et navn. Hvis du endrer plasseringen til en høyttaler, må du også gå inn og endre navnet og plasseringen til høyttaleren.

Merk: Googles app-grensesnitt endres med jevne mellomrom. Hvis dette ikke er de nøyaktige trinnene, bør det være nært nok til at du kan finne ut av det.

Konklusjon

Mange av oss kunne bruke intercom i huset vårt, men ikke mange av oss ville gå ut og bruke pengene på en. På samme måte som smarttelefonene våre, lar Google Home-enheter oss kombinere teknologien til utallige dingser til bare noen få utvalgte.

Den sømløse implementeringen av disse teknologiene er det som lar oss nyte bekvemmeligheter vi ellers ikke ville ha brydd oss ​​med. Når det er sagt, etter å ha blitt vant til, er vi ikke helt sikre på hvordan vi levde uten dem.

For hver dag som går ser vi Google Home utvikle seg til å bli mer altomfattende og brukervennlig. Smarttelefoner tok verden og la den til fingerspissene; Google Home-enheter har tatt den fra fingertuppene og gitt den en stemme.Her er kilden til saken

Et smart hjem som kan gjøre alt

I et ideelt smart hjem har eksplosjonen av billige WiFi- og Bluetooth-brikker tillatt hundrevis av små trådløse enheter å kontrollere bryterne, lysene og alt annet som kreves for et "smarthjem" til en relativt lav pris. Men hva om du ikke vil at hundrevis av...