‘SmartThings Build’ fortsetter å ekspandere globalt med ABB-partnerskap

Aug 13, 2022 | Smarthus


I fjor på vår årlige utviklerkonferanse avduket vi vår nye partnerskapsløsning designet for å hjelpe byggherrer, eiendomsforvaltningsselskaper og eiendomsutviklere med å skape og administrere tilkoblede boopplevelser på tvers av eiendommer og boliger i stor skala, kalt “SmartThings Build.” Gjennom denne løsningen har SmartThings fortsatt å jobbe med selskaper over hele verden for å integrere teknologien vår direkte i kommersielle eiendommer og boligeiendommer. Vi er glade for å dele partnerskapet vårt med ABB, et ledende selskap innen bygningsautomatisering og kontrollteknologi i verden.

ABB former fremtiden for elektrifisering, og leverer teknologi og digitale løsninger for kunder på tvers av verktøy, bygninger, infrastruktur og mobilitet. Fra belysningsprodukter til HVAC, solcellepaneler, smarte målere og EV-ladestasjoner, ABB har vært i sentrum for innovasjon i mer enn 130 år.

Med ABB vil SmartThings-teknologi bli integrert i både bolig- og næringsbygg for å gi felles teknologier for energisparing, energistyring og smart tilkobling av både bolig- og næringsbygg. Gjennom et åpent, sentralisert system kontrollert av enten SmartThings eller [email protected]® hjemmeautomatiseringsløsning fra ABBs Smart Buildings Division, vil brukerne kunne øke besparelsene sine med sømløs energiforbruksovervåking og automatisering. Beboere og eiere vil kunne overvåke og administrere hele pakken av apparater, gass- og røyksensorer, og energi-, sikkerhets- og temperaturinnstillinger, alt fra hvor som helst i verden ved hjelp av en enkelt applikasjon.

For mer informasjon om ABB og dets produkter og tjenester, vennligst besøk www.abb.com.Her er kilden til saken

Smart Occupancy Sensor vet alt

I løpet av de siste tiårene har bygningsingeniører og arkitekter gjort enorme fremskritt i å forbedre effektiviteten til ulike bygninger og enhetene som holder dem trygge og komfortable å bo i. Tilsetningen av ny teknologi som varmepumper er en viktig faktor,...

Et smart hjem som kan gjøre alt

I et ideelt smart hjem har eksplosjonen av billige WiFi- og Bluetooth-brikker tillatt hundrevis av små trådløse enheter å kontrollere bryterne, lysene og alt annet som kreves for et "smarthjem" til en relativt lav pris. Men hva om du ikke vil at hundrevis av...