SmartThings Edge gir pålitelige, raskere smarthjemopplevelser

Aug 23, 2022 | Smarthus


I august delte vi betaversjonen av SmartThings Edge – en ny hub-arkitektur som lar hub-tilkoblede enheter kjøres lokalt. SmartThings Edge skaper smarthusopplevelser som er mer pålitelige og raskere. Nå kan utviklere og hobbyister bygge og konsumere tilpassede enhetsdrivere på en mye enklere måte.

Siden betalanseringen har SmartThings inngått samarbeid med Aeotec, Leviton, Kwikset, Somfy North America, Yale og August for å transformere tilkobling og smarthusopplevelsen på en merkbar måte. SmartThings Edges avanserte teknologi øker hastigheten på automatisering for forbrukere ved å eliminere behovet for skybasert prosessering, og bringe all informasjon direkte til Hub. Dette strømlinjeformer ikke bare hendelser og kommandoer, men gir også mulighet for lokal enhetsstøtte på et hjemmenettverk. Denne lokale enhetsstøtten reduserer ventetiden og øker påliteligheten. Alle Zigbee, Z-Wave– og Wi-Fi-enheter kan kjøres lokalt på Hub, med muligheten til å koble til flere protokoller og standarder, inkludert Matter, i fremtiden.

Tidligere ble utviklerne våre pålagt å kopiere og lime inn kode i sine Samsung IDE-kontoer for å distribuere og utnytte tilpassede enhetstypebehandlere for hub-tilkoblede enheter. Med SmartThings Edge kommer introduksjonen av den nye driverdelingsfunksjonen, et brukervennlig og tidseffektivt alternativ for fellesdistribusjon og forbruk. SmartThings-brukere kan nå dele tilpassede enhetsdrivere med en enkel nettlenke – noe som eliminerer behovet for å kopiere og lime inn kode.

Selv om enhetsprodusenter fortsatt oppfordres til å sende inn driverne sine til SmartThings for WWST-sertifisering og distribusjon via SmartThings-katalogen, kan Driver Sharing-funksjonen også brukes til å distribuere tilpassede drivere som partnere kanskje vil teste før de offisielt slipper integrasjoner.

Nye drivere blir jevnlig lagt til. Vår siste utgivelse inkluderer Zigbee-utvidere, Z-Wave-knapper, vannlekkasjesensorer, kontaktsensorer, røykdetektorer og fuktighetssensorer.

SmartThings Edge er den siste innovasjonen innen SmartThings-teknologi, som representerer selskapets forpliktelse til å utvikle løsninger for globale utviklernettverk – og dermed forbedre neste generasjons smarthusopplevelser.Her er kilden til saken

Et smart hjem som kan gjøre alt

I et ideelt smart hjem har eksplosjonen av billige WiFi- og Bluetooth-brikker tillatt hundrevis av små trådløse enheter å kontrollere bryterne, lysene og alt annet som kreves for et "smarthjem" til en relativt lav pris. Men hva om du ikke vil at hundrevis av...