SmartThings Energy: Gir brukerne mulighet til å administrere energien sin og tjene belønninger

Apr 22, 2023 | Smarthus


Etter hvert som flere av oss kobler flere ting til strømnettet, fra apparater og TV-er, til smarte persienner og biler, fortsetter energibehovet å øke. Og når mange av oss bruker energi samtidig – som når vi alle slår på kaffetrakterne om morgenen, kobler til biler etter jobb eller kjører oppvaskmaskinen etter middag – kan etterspørselen være større enn nettet vanligvis leverer.

For å håndtere dette, kan det hende at forsyningsleverandører må generere den ekstra strømmen ved hjelp av eldre eller mer karbonintensive metoder. Eller de vil noen ganger ta mer betalt for energi i disse “topp” etterspørselsperiodene for å oppmuntre folk til å redusere energien. Dette kalles ofte “Demand Response”. De fleste forbrukere vil ha strømregningene sine og CO2-fotavtrykk lave, men det kan være vanskelig for den gjennomsnittlige brukeren å holde et øye med energibruken sin, enn si kontrollere den!

Det er her SmartThings Energy kommer inn. Som et første i sitt slag ENERGY STAR-sertifisert Smart Home Energy Management System (SHEMS), lar tjenesten vår brukere som deg redusere etterspørselen på nettet under høye perioder og nødsituasjoner. energikostnader, og administrere og automatisere energibruken til alle kompatible smartenheter i hjemmet ditt.

Hvordan gjør vi det? SmartThings-aktiverte Samsung-apparater, sammen med et økende antall Works With SmartThings-enheter, lar deg måle og administrere energibruken din gjennom SmartThings-appen. For å ta dette til neste nivå, har vi inngått samarbeid med forsyningsleverandører og netttjenesteprogrammer for å hjelpe deg med å administrere energikostnadene dine, tjene belønninger og bidra til å redusere energibehovet på tvers av nettet.

SmartThings-brukere i kvalifiserte områder kan nå få sanntidsinnsikt og forslag til hvordan de kan administrere forbruket sitt i perioder med høy etterspørsel – og tjene kontantbelønninger for å delta i etterspørselsresponsprogrammer.

Lås opp energisparing og forbedre nettets pålitelighet

Hvis du er bosatt i New York eller California, aktiver SmartThings Energy i SmartThings-appen og skriv inn postnummeret ditt for å se om du er kvalifisert til å delta i våre etterspørselsresponsprogrammer med Logical Buildings og Enersponse. Ved å delta vil du motta kontantbetalinger, spare på strømregningene dine og redusere karbonavtrykket til enhetene dine tilkoblet hjemme. Og, som et pluss, vil du gi målbar støtte til samfunnet ditt via etterspørselsresponstjenester som belastningsreduksjon under etterspørselen, noe som bidrar til å redusere behovet for karbonintensiv toppenergiproduksjon.

Når du har registrert deg, vil du bli varslet i sanntid hvis du bruker energi i rushtiden og kan iverksette tiltak for å redusere forbruket umiddelbart. Tenk: utsett bruken av oppvaskmaskinen eller bytt til en mer effektiv modus. Selv om du kanskje ikke er klar over det, kan disse handlingene betydelig oppveie de totale energikostnadene dine – og kan redusere etterspørselen på tvers av en hel post kode!

Fremtiden for energiledelse er her

Vi jobber hardt for å aktivere ytterligere etterspørselsrespons og hjelpeprogrammer for å koble brukerne våre til, med målet om å gi deg mer synlighet og kontroll over energibruken din. SmartThings Energy er mer enn en tjeneste – det er et kraftig verktøy som gjør det enkelt for deg å ta kontroll over energibruken din, redusere karbonavtrykket og bidra til en mer bærekraftig fremtid.

Klar til å ta grep? Besøk https://www.smartthings.com/smartthings-energy for å lære mer om energitiltakene våre.

Kategori:

Utvalgte, historierHer er kilden til saken

Hack Enkel | Hackaday

Her på Hackaday elsker vi definitivt å feire de harde hackene: de vanvittige bragdene med omvendt konstruksjon, de fysikk-trossende fantasiene eller misbruket av banebrytende teknologi. Men i dag vil jeg gjerne heve et retorisk glass til hyllest av de enkle...

Hexed Home Assistant overvåker 3D-skrivere

Du kan være barnevakt for 3D-printeren 100 % av tiden, eller du kan krysse fingrene og håpe at alt fungerer. Noen overvåker skriverne sine ved hjelp av webkameraer, men [Simit] har en mer stilig metode for å holde oversikt over seks 3D-skrivere. Ideen er å...