SmartThings Energy tildelt for global bærekraftsinnsats

Sep 7, 2022 | Smarthus


I juli 2021 lanserte vi SmartThings Energy for å revolusjonere energikategorien for hjemmet. I dag er vi ekstremt stolte over å kunngjøre at SmartThings Energy har blitt anerkjent av Business Intelligence Group som en 2022 Sustainability Award-vinner i kategorien Sustainability Service of the Year.

Sustainability Awards hedrer mennesker, lag og organisasjoner som har gjort bærekraft til en integrert del av deres forretningspraksis eller overordnede oppdrag. Ved å rapportere faktisk energiforbruksdata og analysere bruksmønstre, gir SmartThings Energy brukere mulighet til å redusere energikostnadene og bidra til en grønnere fremtid.

Denne anerkjennelsen styrker ikke bare SmartThings sin posisjon som ledende innen smarte energiløsninger, men viser også viktigheten vi legger på å forbedre forbrukernes energi-IQ i husholdningen og bygge en bedre, mer miljøvennlig morgendag. Ifølge dommere vil selskapets visjon og strategi fortsette å levere resultater mot en renere, mer bærekraftig verden.

SmartThings’ globale forpliktelse til energieffektivitet

Den globale skalaen til SmartThings Energy er det som gjør den virkelig unik. Totalt sett er energiindustrien svært regionalisert, noe som gjør det vanskelig å vedta omfattende retningslinjer og programmer. Med lanseringen av SmartThings Energy, integrerte Samsung med regionale energipartnere for å gi betydelig innvirkning over hele verden, med start i Korea, Storbritannia, Tyskland, USA og India.

SmartThings Energy har raskt utvidet sin brukerbase og utvidet rekkevidden gjennom samarbeid med mange selskaper, inkludert Constellation, Logical Buildings og Oracle Utilities. Plattformen er gratis for alle å laste ned og støtter 2022 Samsung-apparater, i tillegg til flere Works with SmartThings (WWST) OEM-smartmålere, noe som gjør det enklere enn noen gang for forbrukere å engasjere seg i miljøvennlige vaner.

Ved å kombinere modne funksjoner på SmartThings-plattformen med Samsung energieffektive produkter og intelligens, gir SmartThings Energy huseiere over hele verden i stand til å handle og gjøre en endring – enten de bytter til en ny energileverandør eller øker bevisstheten om deres samlede karbonavtrykk.Her er kilden til saken

Smart Occupancy Sensor vet alt

I løpet av de siste tiårene har bygningsingeniører og arkitekter gjort enorme fremskritt i å forbedre effektiviteten til ulike bygninger og enhetene som holder dem trygge og komfortable å bo i. Tilsetningen av ny teknologi som varmepumper er en viktig faktor,...

Et smart hjem som kan gjøre alt

I et ideelt smart hjem har eksplosjonen av billige WiFi- og Bluetooth-brikker tillatt hundrevis av små trådløse enheter å kontrollere bryterne, lysene og alt annet som kreves for et "smarthjem" til en relativt lav pris. Men hva om du ikke vil at hundrevis av...