SmartThings og Philips Hue skaper første i sitt slag oppslukende musikkopplevelser

Sep 2, 2022 | Smarthus


I en pågående søken etter å forbedre økosystemet vårt av kompatible enheter, er vi glade for å kunngjøre et utvidet partnerskap med Philips Hue for å forvandle musikklytting til en oppslukende opplevelse.

Gjennom en ny integrasjon med Hue Sync i SmartThings-plattformen, vil Galaxy-brukere kunne synkronisere Philips Hue-lysene til de fleste musikkstrømmetjenester rett fra smarttelefonen eller nettbrettet.

Med nesten 20 % av amerikanske forbrukere som eier et smart lys, lar denne funksjonen brukere enkelt koble Philips Hue-lysene sine via Hue Sync på SmartThings-appen – slik at brukerne kan sømløst kontrollere, tilpasse og synkronisere lysene sine til ulike musikkstrømmetjenester fra deres Galaxy mobilenhet for å gjøre sitt smarte hjem til det ultimate hjemmeunderholdningssenteret.

Philips Hue har vært en langvarig partner for SmartThings, og tilbyr full-hjem-kontroll av smartenheter når du parer Philips Hue-lys med SmartThings. I årevis har brukere vært i stand til å koble Philips Hue-lys til hvilken som helst Samsung-enhet med SmartThings-appen, og skape scener som aktiverer ikke bare lyspærer, men også smarte persienner eller TV-er, noe som gjør hjemmet virkelig til et smart hjem.

Som en leder innen smarthusteknologi er vi begeistret over å tilby SmartThings-brukere muligheten til å synkronisere musikken og lysene deres for å skape deres ideelle hjemmeopplevelser – enten det er for et middagsselskap, en filmkveld eller en treningsøkt. Vi er begeistret for dette nye nivået av personalisering og tror det vil sette tonen for neste generasjons tilkoblet liv.Her er kilden til saken

Et smart hjem som kan gjøre alt

I et ideelt smart hjem har eksplosjonen av billige WiFi- og Bluetooth-brikker tillatt hundrevis av små trådløse enheter å kontrollere bryterne, lysene og alt annet som kreves for et "smarthjem" til en relativt lav pris. Men hva om du ikke vil at hundrevis av...