SmartThings Partner Spotlight: Hvordan Aeotec holder kunder tilkoblet

Mar 9, 2023 | Smarthus


Siden 2013 har vi stolt samarbeidet med Aeotec, den ledende produsenten av høykvalitets, hverdagslige smarthusprodukter. Det som er enda mer spennende er at produktene deres, som Aeotec Smart Home Hub, er eksklusive og kompatible med SmartThings-appen, og kobles til Works with SmartThings-sertifiserte enheter, inkludert Z-Wave, Zigbee eller Wi-Fi-enheter. Vi satte oss ned med Aeotec for å diskutere hvordan produktene deres fungerer med SmartThings – og hvordan de holder brukere koblet til hjemmene sine. Her er hva vi lærte.

Aeotec Smart Home Hub

Første ting, først. Hva trenger du for å sette opp et smart hjem med Aeotec og SmartThings?

Alt du trenger er Aeotec Smart Home Hub, som fungerer som hjernen til ditt smarte hjem, og Aeotec-enheter som aktuatorer – lysbrytere, kameraer, smarte ringeklokker, alarmsystemer osv. – og smarte sensorer for sikkerhet, hjemmeenergi- bruke overvåking og mer. Bare last ned SmartThings-appen og følg appens trinnvise instruksjoner for å koble til enheten.

Det er flott! Hva er fordelene med å bruke Aeotec og SmartThings?

Et solid og pålitelig smarthus! Ved å bruke SmartThings-appen kan du automatisere og kontrollere alle Aeotecs smarte enheter og produkter fra hundrevis av andre merker for å bygge et system som fungerer for deg og dine behov.

Kan Aeotec-tilkoblede enheter styres fra hvor som helst?

Appen vår lar deg enkelt kontrollere og overvåke Aeotec-enheter uansett hvor du er. Du kan også gjøre det med andre smarte husholdningsapparater som Samsung TV-er, kjøleskap, koketopper, vaskemaskiner og tørketromler, AC, luftrensere og mer.

Hva med kompatibilitet? Kan du kontrollere enheter fra ulike produsenter med SmartThings?

Ja! SmartThings-appen lar deg tilpasse smarthjemmet ditt. Du kan for eksempel bruke Aeotec-produkter med Samsung-enheter eller Z-Wave-sensorer med Zigbee-lyspærer.

Siste spørsmål. Vil Aeotec Smart Home Hub støtte Matter i fremtiden?

Ja, Aeotec Smart Home Hub støtter Matter og er sertifisert som en trådkantruter. Matter vil være de-facto-standarden i ethvert hjem, og tilby forbrukere interoperabilitet mellom enheter, fleksibilitet og flere valgmuligheter når de kjøper tilkoblede hjemenheter.

Takk, Aeotec!

Lær mer om hvordan Aeotec jobber med SmartThings her, og følg med for flere partnerspotlights på bloggen vår og spørsmål og svar med våre innovative partnere på Twitter!

Her er kilden til saken

Smart Occupancy Sensor vet alt

I løpet av de siste tiårene har bygningsingeniører og arkitekter gjort enorme fremskritt i å forbedre effektiviteten til ulike bygninger og enhetene som holder dem trygge og komfortable å bo i. Tilsetningen av ny teknologi som varmepumper er en viktig faktor,...

Et smart hjem som kan gjøre alt

I et ideelt smart hjem har eksplosjonen av billige WiFi- og Bluetooth-brikker tillatt hundrevis av små trådløse enheter å kontrollere bryterne, lysene og alt annet som kreves for et "smarthjem" til en relativt lav pris. Men hva om du ikke vil at hundrevis av...