SMS lanserer ny infrastrukturløsning for EV ladepunkt

Oct 21, 2022 | Diverse


SMS lanserer ny infrastrukturløsning for EV ladepunkt

Energiløsningsvirksomheten, SMS plc, har lansert en ende-til-ende elektrisk kjøretøy (EV) ladepunktinfrastrukturløsning for å hjelpe britiske organisasjoner med å etablere, administrere og utvide sine billadenettverk.

Den nye tjenesten tilbyr bedrifter som ønsker å investere i og tjene penger på EV-ladepunkter, et tilbud om hele livssyklusen, fra innledende rådgivning og design av elektrisk infrastruktur, til teknologianskaffelser, installasjon og løpende drift og vedlikehold (O&M). SMS vil levere sine administrerte ladepunktløsninger som en fullt finansiert eller delfinansiert tjeneste, noe som bidrar til å redusere den økonomiske barrieren som organisasjoner står overfor når de implementerer teknologien i stor skala.

I samarbeid med ladepunktoperatør (CPO) og programvare-som-en-tjeneste (SaaS)-selskapet, Clenergy EV, vil SMS også tilby tilgang til nyskapende ladepunktadministrasjonsprogramvare som lar organisasjoner administrere og overvåke alle aspekter av deres forretningsladenettverk via en åpen ladepunktprotokoll1 (OCPP)-kompatibel plattform.

Med en fersk rapport bestilt av Transport and Environment (T&E) som fremhever at det for tiden er flere EV-ladepunkter på arbeidsplasser (33 000) enn offentlige ladere (31 500), ser SMS ut til å hjelpe private og offentlige organisasjoner på tvers av begge disse nøkkelmarkedssegmentene, og støtte den britiske regjeringens EV Infrastructure Strategy for å nå 300 000 ladepunkter på landsbasis innen 2030.

I tillegg til arbeidsplass og offentlig lading, retter SMS seg også mot destinasjonsladingmarkedet – som i store trekk refererer til ladepunkter installert av fritids-, detaljhandels- og gjestfrihetsbedrifter – så vel som flåtesektoren.

SMS bringer til markedet for elbillading betydelig energirådgivning og ingeniørarv, med selskapet som har spilt en ledende rolle i å levere noen av Storbritannias flaggskip infrastrukturprogrammer for verktøy de siste årene. Dette inkluderer den regjeringspålagte utrullingen av smartmålere, utviklingen av nettskala Battery Energy Storage Systems (BESS) og ekspertstøtte for elektrisk infrastruktur for telekomindustriens nye 5G-nettverk.

Guy Bartlett, administrerende direktør for SMS Energy Services-divisjonen, sa:

“Som en uavhengig, teknologiagnostisk ladepartner for elbiler, bortsett fra at vår betydelige ekspertise hjelper til med å etablere Storbritannias kritiske elektriske infrastruktur, er det vi ønsker å bringe til det raskt voksende ladepunktmarkedet en avgjørende valgfleksibilitet. I motsetning til mange av våre lukkede nettverkskonkurrenter som opererer i dette området, er målet vårt å hjelpe kundene med å ta total kontroll over hvem som leverer ladepunktene deres, og hjelpe til med å velge den maskinvaren som best passer deres presise forretningsbehov, samtidig som vi gir ingeniørkompetansen for å levere en optimal ladeløsning.

«Hos SMS tror vi at det å oppmuntre og muliggjøre interoperabilitet på tvers av Storbritannias EV-ladepunktnettverk er avgjørende for å bidra til å skape den best mulige opplevelsen for sjåfører, noe som igjen vil forbedre det generelle opptak av elbiler og til slutt bidra til å styrke forretningsgrunnlaget for å investere i ladepunktinfrastruktur . Derfor har vi valgt å samarbeide med Clenergy EV og tilby våre kunder fordelen med OCPP-kompatibel programvare, som lar nettverkseiere kontrollere ladepunkter fra flere produsenter via én plattform.

“Vi mener også at kostnadene ikke bør stå i veien for bedrifter som ønsker å dra nytte av de mange kommersielle og miljømessige fordelene som gjøres tilgjengelige ved å lade eiendeler. Vi er derfor stolte av å tilby markedet våre finansierte løsninger som fjerner en av de største hindringene for aktivainvesteringer.»

For mer informasjon om SMS plc, klikk herKilde