Solenergi | Ekspert elektrisk blogg

Mar 24, 2023 | Diverse


Solcellepaneler er ikke bare for store eiendommer nå. Enten du er ute etter å gå utenfor nettet, ønsker å gi eiendommen din backup elektriske muligheter, eller bare ønsker å betale mindre (og muligens tjene penger) for strømregningene dine, solenergi er en flott løsning for deg! Fagfolkene hos Expert Electric er alltid klare til å hjelpe kundene våre med å nå målene sine og få mest mulig ut av deres elektriske systemer, og å installere solcellepaneler kan være en fin måte å få hjemmets elektriske oppsett til å fungere for deg.

Er solenergi riktig for hjemmet mitt?

Er solenergi riktig for hjemmet mitt?

Noe som mange britiske colombianere ofte lurer på er hvorvidt solenergi er en levedyktig løsning for hjemmene deres gitt mengden regn og overskyet vær vi har en tendens til å oppleve. Med de teknologiske fremskritt som har blitt gjort de siste årene, er moderne solcellepaneler mer enn i stand til å samle energi fra solen selv med fullt skydekke. Å kunne dra nytte av solenergi året rundt uansett vær gjør solcellepaneler til gaven som fortsetter å gi.

Et annet stort fremskritt innen solenergiteknologi er reduksjonen i størrelse for solcellepaneler. Det er ikke lenger nødvendig å sette av et helt tun til solcellepaneler. Takene på de fleste hjem gir god plass til nok solcellepaneler til å drive et hjem og gi litt energi tilbake til nettet. Uansett hvor mye plass du har, kan vi hjelpe deg med å finne et solcellepanel som fungerer for din eiendom.

Hvorfor gå til solenergi?

Hvorfor gå til solenergi?

Solenergi er ren, fornybar elektrisitet som går hele året. Mens andre i nabolaget ditt kanskje bruker diesel- eller naturgassgeneratorer for å supplere deres elektriske, lar solcellepaneler deg drive hjemmet ditt uten behov for drivstoff eller eksterne ressurser. Miljøvennlighet er en av de største grunnene til å bruke solenergi til hjemmet ditt, og det hjelper absolutt at å ha et solenergioppsett lar deg tjene penger på BC Hydro ved å mate strømmen tilbake til nettet.

Priser for solcellepaneler

Takket være en rekke insentiver fra BC og den kanadiske regjeringen, er solenergi mer økonomisk mulig enn noen gang. Det kan være litt skremmende å prise ut et solcellepanel, så det er viktig å huske at finansieringsalternativer, statlige refusjoner og tilbakeslag fra strømnettet kan være med på budsjettet for et solenergioppsett. Med et bredt utvalg av merker og typer solcellepanelløsninger tilgjengelig, er det en enorm variasjon av prisplaner for disse systemene; Når det er sagt, vet teamet vårt her hos Expert Electric hvor viktig det er å ha nøyaktige priser før du går inn i en stor investering som solenergi, så vi er alltid klare til å tilby gratis estimater på solenergiutstyret og installasjonsavgiftene våre. Vi kommer til din eiendom for å få et godt inntrykk av hva som kreves for å skreddersy en pakke til dine behov, og deretter hjelpe deg å navigere i det ofte grumsete vannet med å sette opp ting med BC Hydro og de statlige refusjonene som er tilgjengelige.

Priser for solcellepaneler

Solar merkevarer

Som veteraner innen solenergi og energiinstallasjoner har våre erfarne elektrikere funnet en rekke merker for solenergioppsett som vi er glade for å anbefale. Gjennom relasjonene våre til disse merkene og med grossistene våre, er vi ofte i stand til å tilby utrolig konkurransedyktige prispakker som slår det de fleste private kjøpere ville være i stand til å få for seg selv, noe som gjør det rimeligere for kundene våre å kjøpe gjennom oss enn det ville vært. for dem å kjøpe utstyret selv. Våre toppmerker for solcellepaneler og utstyr inkluderer:

  • Sol-Ark
  • kanadisk solenergi
  • SunWatts

Kilde