Sørøsts ledende opplæringsleverandør feirer 20 år i virksomheten

Jan 1, 2023 | Diverse


Sørøsts ledende opplæringsleverandør feirer 20 år i virksomheten

Logic4training, Sørøsts fremste opplæringsleverandør for byggetjenester, feirer 20 år i virksomheten med et nytt utseende og en ny nettside.

Selskapet åpnet i 2002, opprinnelig som ‘Gas Logic’, og startet med å fokusere på gass ACS-revurdering. I løpet av de siste to tiårene har virksomheten vokst og utviklet seg for å møte kravene til den stadig skiftende sektoren, ved å legge til elektrisk, rørleggerarbeid, F-gass og fornybar opplæring, samt nettbaserte helse- og sikkerhetskurs. Logic4trainings første senter i Northolt har fått selskap av flere treningssteder i Basildon, Luton og sist Sittingbourne.

Gas Logic la til Electric Logic, Solar Logic og Plumb Logic i 2007, og ble Logic4training i 2009. Selv om navnet ikke har endret seg denne gangen, har utseendet blitt oppdatert; en moderne, profesjonell logo og brukervennlig nettside, som representerer selskapene som nå er ledende i markedet.

Mark Krull, direktør for Logic4training, sa: “De siste 20 årene har vært en periode med utvikling på tvers av bygningstjenester, og Logic4training har vært med på denne turen. Fra begynnelsen av Gas Safe-registeret til fornybarboomen som opprinnelig ble stimulert av Renewable Heat Incentive (RHI) og Feed in Tariff (FiTs), har vi tilpasset virksomheten vår for å møte behovene til installatører og sektoren for øvrig.

“Mens de siste årene har vært utfordrende (som de har gjort for alle), har COVID og den resulterende mangelen på elever i klasserommene våre stimulert til en større bruk av e-læring og vår eksklusive nettplattform ClubLogic, som inneholder kursmateriell som kandidater kan få tilgang på et tidspunkt som passer.

«Andre nylige tilpasninger har inkludert vår portefølje av opplæringsprogrammer for helt nye deltakere, som dekker gass, rørleggerarbeid og elektriske husholdningsartikler, og oppmuntrer friske ansikter inn i bransjen – fra som slutter på college til karriereskiftere. Vi er også forpliktet til å hjelpe folk utenfor klasserommet og har lagt til online forretningsmoduler, gratis nettsteder og Checkatrade-medlemskap på våre Gull- og Platinum-startnivåpakker.

«Building Services Engineering (BSE) møter fortsatt mangel på kompetanse, så vi må oppmuntre den eksisterende installatørbasen til å oppgradere for å møte kravene til en lavkarbon-fremtid, samtidig som vi kommuniserer de store karriereutsiktene til bransjen vår til så mange mennesker som mulig . En del av denne utfordringen er å utvide rekkevidden til BSE utover den tradisjonelle kundebasen. For det formål er vi forpliktet til å sikre at sentrene våre er innbydende steder, med fleksibel kurslevering som passer kandidater fra alle samfunnslag.

«Logic4training har nylig meldt seg på LCL Awards Inclusivity Charter, satt opp av tildelingsorganisasjonen for å oppmuntre til inkludering og mangfold i sine godkjente treningssentre, som bør ha en avsmittende effekt på arbeidsplasser. Det er fortsatt en lang vei å gå, men det er definitivt et mer variert utvalg av mennesker i klasserommene våre sammenlignet med for 20 år siden!

“Alt er forandring i vår bransje, så nå virker det som det rette tidspunktet for å friske opp utseendet og følelsen av Logic4training, klar for de neste 20 årene!”

Se Logic4trainings nye merkevarebygging og nettside herKilde