Spørsmål og svar: SmartThings og Nanoleaf om hvordan vi holder smarte hjem enkle

May 11, 2023 | Smarthus


Popcornet er klart, og alle er samlet rundt TV-en. Det er filmkveld, men i kveld tar du det til neste nivå. Med et trykk på en knapp aktiveres “filmkveld”-rutinen din i SmartThings-appen, og så skjer magien. Filmen starter, og Nanoleaf-pærene dine begynner å dempe, lysstripene etterligner surroundlyden, og fargene endres for å matche stemningen. Det er det perfekte bakteppet for familiemoro og en natt med fordypning.

Det er bare begynnelsen på hvordan Nanoleaf jobber med SmartThings. Dedikert til å transformere hjemmebelysning gjennom innovative smarte belysningsprodukter, tilbyr Nanoleaf en serie med Matter-sertifiserte pærer og lysstrips som er kompatible med SmartThings-appen – for å lage filmkveldsoppsettet ditt, eller en hvilken som helst hjemmeopplevelse, at mye bedre.

For å dele mer om partnerskapet vårt – og lære brukerne våre om Matter – arrangerte vi en live Twitter Q&A med Nanoleafs administrerende direktør, Gimmy Chu. Sjekk ut høydepunktene nedenfor, eller fortsett å lese for hele samtalen.

Høydepunktene

SmartThings: Hvordan kan du tilpasse plassen din med Nanoleaf gjennom SmartThings-appen?

Nanoleaf: SmartThings-appen lar deg enkelt kontrollere Nanoleaf-lysene dine, endre farge og til og med sette tidsplaner! Du kan for eksempel tilpasse belysningen på soverommet ved å angi en “god natt”-rutine, slik at lysene dine automatisk skifter til en varm gul om natten for å hjelpe sinnet og kroppen din til å bli klar for søvn.

SmartThings: Hvordan prioriterer Nanoleaf bærekraft?

Nanoleaf: Nanoleafs Essentials-produkter er produsert ved bruk av solenergi, og LED-pærene bidrar til å spare over 29 000 liter vann over en brukstid på 10 år.

SmartThings: Hvor ser Nanoleaf smarthusteknologi på vei i løpet av de neste 5-10 årene?

Nanoleaf: Fremtiden til det smarte hjemmet vil utvikle seg med kraftigere automatiseringer som ganske enkelt fungerer, uten behov for manuelle kontroller. Nanoleafs kommende Sense+ Controls-linje skaper en håndfri lysopplevelse med lysene dine som slår seg på nøyaktig når og hvordan du trenger dem.

Vår fullstendige samtale med Nanoleaf

SmartThings: Takk for at du ble med oss. La oss hoppe rett inn. Hva er Nanoleaf-lys og hva gjør dem til et smarthjem-spillskifter?

Nanoleaf: Vi lager smart belysning for å tilpasse rommet ditt. Våre lyspaneler og lysstaver er helt modulære med 16M+ fargealternativer, noe som gir deg friheten til å tilpasse belysningen akkurat slik du vil ha den. Vi lanserte også nylig vår Essentials Matter-sertifiserte serie med pærer og lysstrips for å gjøre smarthjemkontroller og automatiseringer mye mer sømløse.

SmartThings: Hvordan kan du tilpasse plassen din med Nanoleaf gjennom SmartThings-appen?

Nanoleaf: SmartThings-appen lar deg enkelt kontrollere Nanoleaf-lysene dine, endre farge og til og med sette tidsplaner! Du kan for eksempel tilpasse belysningen på soverommet ved å sette en god natt-rutine, slik at lysene dine automatisk skifter til en varm gul om natten for å hjelpe sinnet og kroppen din til å bli klar for søvn.

Nå har vi et spørsmål til deg. Hva er noen fordeler med å bruke Nanoleaf med SmartThings-appen?

SmartThings: Vi vil at brukere skal koble Nanoleaf til appen vår for å lage tilpassede rutiner tilpasset dem. Leter du etter det ekstra laget med sikkerhet om natten? Still inn stuelysene til å slå seg på klokken 22.00 hver kveld før leggetid for å indikere at noen er hjemme. Bekvemmelighet og sikkerhet betyr dypt for oss!

Nanoleaf: Og du har nylig avduket SmartThings Station! Hvordan skiller dette seg fra SmartThings-appen?

SmartThings: SmartThings Station og SmartThings-appen jobber sammen for å skape enkle, smarte hjemopplevelser. SmartThings Station er en hub og rask trådløs lader, og SmartThings-appen administrerer og kontrollerer smartenhetene dine for en sømløs hverdag.

SmartThings: Bærekraft er enormt viktig for oss og vårt SmartThings Energy-initiativ. Hvordan prioriterer Nanoleaf dette?

Nanoleaf: Bærekraft er kjernen i hvem vi er; vi mener dette bør være en standard for alle virksomheter. Våre Essentials-produkter er produsert ved hjelp av solenergi, og LED-pærene bidrar til å spare over 29 000 liter vann over en brukstid på 10 år.

SmartThings: Vi er helt enige! For de som ønsker å redusere karbonavtrykket sitt, aktiver SmartThings Energy for energisparende og kostnadsreduserende tips.

La oss nå prate om materie! Hvordan har Nanoleaf nylig gjort en innsats for å jobbe med alle Matter-sertifiserte enheter, og hvorfor er det så viktig?

Nanoleaf: Nanoleafs nye Essentials Matter Bulbs & Lightstrips er den første Matter-sertifiserte belysningen som er tilgjengelig for kunder i dag. Å bygge dette nye grunnlaget med Matter vil gjøre smart livsstil enklere for brukere og muliggjøre kraftigere automatiseringer i fremtiden.

Hvordan vil SmartThings and Matter, sammen med Connectivity Standards Alliance, samarbeide for å forenkle livene til smarthuseiere?

SmartThings: Vi tror virkelig at materie er grunnlaget og fremtiden til IoT! Med denne nye standarden vil Matter-aktiverte enheter slå seg sammen med en rekke produkter og merker som allerede er tilgjengelige i økosystemet vårt, som Nanoleaf, for å forenkle det smarte hjemmet. Integreringen av Matter lar våre partnere, sammen med Samsungs Galaxy-enheter, TV-er og Family Hub-apparater, ha de mest allsidige tilkoblingsmulighetene gjennom SmartThings-appen. Du kan lære mer om det her: https://smartthings.com/matter.

Vi ser smarthusteknologi som en måte å løfte hverdagen og meningsfulle øyeblikk. Hvor ser du for deg at verdensrommet er på vei de neste 5-10 årene?

Nanoleaf: Vi er enige! Fremtiden til Smart Home vil utvikle seg med kraftigere automatiseringer som bare fungerer, uten behov for manuelle kontroller. Med vår kommende Sense+ Controls-linje ser vi for oss en håndfri lysopplevelse med lysene dine som slår seg på nøyaktig når og hvordan du trenger dem.

Hvor ser SmartThings det smarte hjemmerommet på vei i løpet av de neste 5-10 årene?

SmartThings: Smarte hjem har gått fra et nisjemarked til en hverdagsopplevelse, med de fleste hjem med mellom 5-7 tilkoblede enheter. Det er så viktig at disse enhetene enkelt kobles til hverandre! De neste 5-10 årene vil bety å jobbe med Matter-partnere som Nanoleaf for å strømlinjeforme og fremme fremtiden for smart livsstil.

Takk igjen, Nanoleaf og Mr. Chu for å prate med oss. Følg med for flere spørsmål og svar med våre partnere Twitter!

Her er kilden til saken

Hack Enkel | Hackaday

Her på Hackaday elsker vi definitivt å feire de harde hackene: de vanvittige bragdene med omvendt konstruksjon, de fysikk-trossende fantasiene eller misbruket av banebrytende teknologi. Men i dag vil jeg gjerne heve et retorisk glass til hyllest av de enkle...

Hexed Home Assistant overvåker 3D-skrivere

Du kan være barnevakt for 3D-printeren 100 % av tiden, eller du kan krysse fingrene og håpe at alt fungerer. Noen overvåker skriverne sine ved hjelp av webkameraer, men [Simit] har en mer stilig metode for å holde oversikt over seks 3D-skrivere. Ideen er å...