St Andrews University søker etter fordelene med SELECT-medlemskap

Sep 16, 2022 | Diverse


St Andrews University søker etter fordelene med SELECT-medlemskap

Skottlands største bransjeforening for bygg og anlegg, SELECT, har gjort ytterligere inngrep i sektoren for høyere utdanning etter å ha ønsket University of St Andrews velkommen som medlem.

Det verdensberømte lærestedet – et av de eldste universitetene i den engelsktalende verden – slutter seg til University of Edinburgh og Heriot-Watt University som medlemmer av det kampanjende elektriske handelsorganet.

Det siste partnerskapet er et sterkt potensielt vekstområde for SELECT, som også retter seg mot en rekke borettslag og lokale myndigheter med sitt tilbud om spesialistteknisk rådgivning, støtte og opplæring.

Yvonne Wilson, spesifiser og klientrelasjonssjef i SELECTsa: «Det er strålende å ha Facilities Management-teamet ved University of St Andrews om bord som medlemmer.

«Jeg vet at vår tekniske hjelpelinje kommer til å være en stor fordel for deres elektrikere, spesielt siden de ofte jobber med historiske bygninger. Vi har også diskutert kjøreopplæringsprogrammer for elektriske kjøretøy, så vel som elektrisk bevissthetskurs for ikke-elektriske ansatte.»

Facilities Management-teamet på Fife campus sikrer at alle universitetets bygninger er i god stand slik at de 3500 ansatte og 10 000 studenter kan jobbe og lære effektivt og i et trygt miljø.

George Simpson, Trades Manager for teamethadde tidligere dratt nytte av SELECT-medlemskap i sin rolle som Regional Works Manager ved Stirling Castle for Historic Environment Scotland.

Han sa: “I min forrige rolle satte jeg stor pris på den 24/7 tekniske sikkerhetskopieringen som tilbys av SELECT og det brede utvalget av opplæring som er tilgjengelig. Deres ulike fora tillot oss også å sette oss ned med andre organisasjoner og utveksle informasjon og ideer.

«Så, da jeg begynte i St Andrews, var jeg opptatt av at universitetet også skulle bli med i SELECT, siden jeg visste at hjelpelinjen kom til å være svært nyttig for elektrikere våre, spesielt de som har vakt én uke av fem.

«SELECTs opplæringstilbud er også viktig for oss. Det vil ikke bare hjelpe teamet med jobbene deres, som å gjennomføre brannalarminspeksjoner og nødlystesting, men vil bidra til å holde dem trygge.»

Finn ut mer om SELECT herKilde