Starlink nå tilgjengelig i Japan

Oct 11, 2022 | Elbil og elbil ladere


Starlink er nå tilgjengelig i Japan, SpaceX annonsert mandag, og legger til at Japan er det første asiatiske landet som har tilgang til Starlink. I september 2021 kunngjorde KDDI Corporation at de valgte Starlink for å levere høyhastighets bredbåndsinternett med lav latens til sine 1200 eksterne mobiltårn.

“Så snart 2022 vil KDDI kunne tilby en urban mobil tilkoblingsopplevelse til sine landlige mobilkunder,” sa selskapet i en uttalelse.

“En eksperimentell lisens har blitt utstedt av MIC (Ministry of Internal Affairs and Communications) for å drive bakkestasjonen for Starlink-tjenesten installert ved KDDIs Yamaguchi Satellite Communication Center. Begge selskapene har gjennomført en serie tekniske demonstrasjoner for å evaluere kvaliteten og ytelsen,» la det til.

Nikkei Asia bemerket at KDDI er Japans nest største mobilleverandør som dekker over 90 % av befolkningen med 4G-kommunikasjon. Den har også et platina frekvensbånd som strekker seg over 60 % av landarealet.

Under Mobile World Congress i Barcelona nevnte Elon Musk “to ganske betydelige partnerskap med store teleselskaper i landet”, men delte ikke navnene, men KDDI er en av dem, la publikasjonen til.

Et asiatisk land som ikke vil ha Starlink er Kina, ifølge et nylig intervju med Elon Musk i Financial Times.

“Musk sier at Beijing har gjort det klart at han ikke er godkjent av hans nylige utrulling av Starlink, SpaceXs satellittkommunikasjonssystem, i Ukraina for å hjelpe militæret med å omgå Russlands avskjæring av internett. Han sier at Beijing søkte forsikringer om at han ikke ville selge Starlink i Kina, heter det i publikasjonen.

Din tilbakemelding er viktig. Hvis du har kommentarer eller bekymringer eller ser en skrivefeil, kan du sende meg en e-post på [email protected]. Du kan også nå meg på Twitter på @JohnnaCrider1.

Teslarati er nå på TikTok. Følg oss for interaktive nyheter og mer. Teslarati er nå på TikTok. Følg oss for interaktive nyheter og mer. Du kan også følge Teslarati på LinkedIn, Twitter, Instagramog Facebook.

Starlink nå tilgjengelig i Japan


Se Kilden

139 euro inkludert i kupongen

139 euro inkludert i kupongen

Kjøp en Egret X high-end e-scooter og få en kabellås av høy kvalitet verdt 139 euro (!) GRATISEn ny vil gjelde fra 1. april 2023 Egret-kupongsom vi ikke ønsker å holde tilbake fra deg:Med Egret X-kupongkoden LÅST du kan når du kjøper en Egret X E-scootere av...