Stelrad går inn på markedsplassen for elektriske radiatorer

May 16, 2023 | Diverse


Stelrad går inn på markedsplassen for elektriske radiatorer

Den ledende radiatorprodusenten – Stelrad – har tatt nok et stort skritt for å møte kravene fra sin kundebase over hele Storbritannia og Irland med lanseringen av en rekke elektriske radiatorer – Electric Series.

Det er første gang Stelrad-merket har våget seg inn på den elektriske markedsplassen, og det bringer med seg kvaliteten og merkeverdiene knyttet til radiatorproduktene siden den begynte å produsere i 1936.

Stelrad er merkevaren nummer én innen sentralvarmeradiatorer og retter nå blikket mot det elektriske markedet med et svært konkurransedyktig utvalg av elektriske radiatorer i både stål og aluminium. Den nye Electric Series-serien vil være tilgjengelig gjennom forhandlere fra september 2023.

Utvalget vil omfatte et titalls forskjellige modeller med en rekke størrelser av hver modell tilgjengelig, med standard radiatorer for ethvert rom sammen med et utvalg håndklestativ spesifikt rettet mot bad og bad.

Chris Harvey, Stelrads markedssjef for Storbritannia og Irland sier: «Den nye serien tilbyr et utvalg av radiatorer og håndklestativ med Stelrads uslåelige kvalitet og design som passer til ethvert område i hjemmet og for å matche eller kontrastere med dekor i alle rom. Utvalget inkluderer radiatorer som er tørre, tørre steiner og væskefylte, og tilbyr et komplett utvalg av alternativer innenfor teknologien. Som du forventer, tilbyr den nye serien en rekke energisparende og komfortforbedrende funksjoner med tilpassede og Wi-Fi-aktiverte kontroller. Noen av de nye radiatorene vil være “tre i ett”-alternativer, med varmevifte i bunnen av radiatoren og manuelle kontroller som lar deg bruke håndklestativet og varmeviften hver for seg eller sammen om du ønsker det. Fargene vil være hvite for alle radiatorer med mulighet for antrasittgrå og krom for noen av modellene.

“Blant funksjonene du finner på disse nye radiatorene vil du oppdage “Åpne vindu”-funksjonen som gjør at apparatet automatisk oppdager når et vindu åpnes i nærheten av håndklevarmeren og skifter til “frostbeskyttelse”-modus for å forhindre unødvendig oppvarming og for å unngå sløsing med energi. På samme måte kan den oppdage når vinduet er lukket og gjenopprette driftsforholdene som er angitt tidligere. Apparatet slås på automatisk ved omgivelsestemperaturer under 7°. Og når “barnesikkerhet”-funksjonen er aktivert, er overflaten på apparatet kjøligere enn ved normal drift i den aktive modusen for å unngå risikoen for brannskader forårsaket av kort utilsiktet kontakt. Dette er bare noen av funksjonene – disse er intelligente radiatorer som er designet for å gi oppvarming på den mest fleksible og energieffektive – og som et resultat – kostnadseffektiv måte.»

Chris fortsetter: “Vi er stolte av å være en one-stop-shop for alt som har med radiatorer å gjøre, og ankomsten av den elektriske serien bygger videre på denne påstanden. Fullstendige detaljer om den nye serien vil bli avduket i løpet av de neste par månedene og være tilgjengelig for bestilling fra september.»

I tillegg til å tilby effektiv, funksjonell oppvarming i hjemmet, som du forventer av Stelrad, er radiatorene i den elektriske serien estetisk tiltalende og gir attraktive alternativer for innredningen i hjemmet og kommer med fem års garanti på varmedelene. og to års garanti på de elektriske komponentene.

Gå til Stelrads nettside her for ytterligere detaljer.Kilde