Storbritannias bestselgende kjøretøy i 2022 er en varebil – Ford Transit Custom hevder seg i topplasseringen

Jan 18, 2023 | Diverse


Storbritannias bestselgende kjøretøy i 2022 er en varebil – Ford Transit Custom hevder seg i topplasseringen

Ford Transit Custom er det bestselgende kjøretøyet i Storbritannia for 2022, og representerer mer enn én av tre etttonns nyttekjøretøyer solgt i året.

Ford solgte 42 762 Transit Custom-biler i Storbritannia i 2022 – mer enn det dobbelte av sin nærmeste konkurrent – ​​og oppnådde 36,3 prosent av varebilsegmentet på ett tonn. Kombinert med salg av sin passasjerbærende versjon, Tourneo Custom, har Ford en andel på 39,8 prosent av segmentet.

“Vi er så stolte av å se Transit Custom kronet som det bestselgende kjøretøyet i Storbritannia for andre år på rad,” sa Mandy Dean, Ford Pro-leder for Storbritannia og Irland. “Denne utmerkelsen er et vitnesbyrd om teamets utrettelige innsats og dedikasjon, så vel som lojaliteten til kundene våre.”

“Transit-varebilen fungerer som et viktig verktøy for en rekke bransjer og yrker og holder Storbritannia i bevegelse. Med et bredt spekter av karosseristiler og konfigurasjoner og med nye helelektriske versjoner lagt til utvalget, hjelper Ford kundene med å bevege seg inn i en mer produktiv fremtid, samtidig som de hjelper til med å oppfylle bedriftens bærekraftsforpliktelser.»

Ford Pro akselererer produktiviteten

Ford Pro ble lansert for kunder i 2022 med løsninger som kombinerer programvare, lading, service og finansiering for nyttekjøretøyer, og gir én omfattende plattform for kunder å betjene sine flåter når de tar i bruk tilkoblede og elektrifiserte kjøretøy i hele virksomheten.

“Vi går inn i den digitale tidsalder som alltid er på, og det har aldri vært mer komplekst å drive en flåte,” sa Hans Schep, General Manager, Ford Pro Europe. “Ford Pro gjør det enkelt for bedrifter å øke produktiviteten, med en one-stop-shop-løsning levert av et merke de kan stole på.”

Ford Pro er en første-av-sitt-slag-satsing innen nyttekjøretøysektoren, og tilbyr fullt integrerte, digital-first-løsninger for å hjelpe kundene med å administrere sine flåter med uovertruffen bekvemmelighet og effektivitet, enten de kjører diesel- og bensindrevne kjøretøyer, alle- elektriske modeller, eller til og med ikke-Ford-kjøretøyer.

E-Transit

Den nylig introduserte E-Transit har raskt blitt Storbritannias bestselgende elektriske varebil i to-tonnssegmentet, med over 1750 bestillinger mottatt i fjor fra levering og distribusjon, supermarked og leiekunder inkludert DPD, DHL, Ocado og Speedy. I fjor ble E-Transit kåret til beste varebil av syv utsalgssteder, inkludert What Van? og Parkers, blant totalt 11 britiske priser mottatt i 2022.

E-Transit Custom for 2023
Med produksjonsstart sent i 2023, er den helelektriske etterfølgeren til Storbritannias bestselgende varebil designet fra grunnen av for å passe sømløst inn i Ford Pro-økosystemet av produktivitetsforbedrende, verdiøkende løsninger. E-Transit Custom vil bli støttet av Ford Pro-programvare, lade-, service- og finansieringsløsninger via én omfattende plattform for å øke oppetiden og redusere driftskostnadene.

Det nyeste tilskuddet til Ford Pros elektrifiserte utvalg vil være en nøkkelkomponent i Fords dristige satsing på å nå nullutslipp for alle Ford-bilsalg i Europa og karbonnøytralitet i hele dets europeiske fotavtrykk innen 2035.

Finn ut mer herKilde